Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me i za USA i za Rusiju...pustite nas na miru da radimo i živimo.
Za sve kriva Rusija a u Ukrajini med i mleko a zive kao stoka u toru i on nasao da drzi lekcije.Za Krim je kriv predsednik i vlada a ne neko drugi jer je tom narodu dosadilo da zivi u bedi dok se ostala svita bogati zato su i ostali bez delova svoje zemlje a koliko su donacija dobili da bi se pojacala anti ruska histerija u Kijevu to do dan danas nije poznato.
Nema osudjenih zato sto trenutno nema "Srbijanaca" koji se bore u Ukrajini. 300 ljudi je bajka. Ovaj ambasador ce da leti, i to brzo.
Pisa po Vucku i cetaljima usred Beograda ahshalhahshah
prc prc prc prc prc kme kme kme kme kme
E moj prijatelju, našao si crkvu u kojoj ćeš se pomoliti. Cccccc
Covjek dobro kaze, samo ne znam je li u pravoj zemlji da to prica, ucmekace ga proruski elementi!
Dobro jutro Kolumbo!!
Treba ukrajincima pomoc od Petog korpusa da im pokazemo kako se tjeraju srbi. Onda dodje Nato spasi ih i kraj rata.
znamo to jarane i bez tebe
To ti je kako gledas. Za srbe svi koji su se borili za kosmet, Bosnu, Hrvatsku su teroristi koji nisu htjeli jugoslaviju, a kad srbin ide u tudje zemlje da se bori protiv vlada tih zemalja onda je to cin herojstva.
Srbija kmet Ruski.