Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji koji je to kriminalac taj ante jelavic,pa on je od silnog kriminala i ostario prije vremena,taj je narode moj dragi namakao milione na svoje racune,ali nicija nije do zore sjala.
Legendo :))))))))))))
jes lijamaba krivo što ga nisu safatali, hehe Ante je pokrao hrvatske pare od hrvatskog naroda. Ufatite se vi vaših krimosa koji vas pucaju po ušima već godinama, a našima beli sudit nećete. Prošlo je to otomansko vrijeme kad ste sudili našoj raji
Ante Jelavic = Chuck Norris!
ma ja, uhapsiti jednog kriminalca koji je oteo drugog kriminalca dok su ga treci kriminalci pustali da prolaze preko granice kako i kad god zeli, dok cetvrti kriminalci sute i ne javljaju i ne pitaju se nista, dok narod gleda misleci da je sve neki komicni roman. u sljedecem nastavku - kako odvojiti prasinu od garezi , samo u novom izdanju romana Bosna i Hercegovina
policijske agencije u BiH pomažu u vraćanju bjegunca u sigurnu Hrvatsku...pa to može samo kod nas naravno..:))))
jaaaahhh ubleeeheee hahahha Hej ...u 9 se zeni javio ...a u 12 bio vec u ZG? hahahaha...koga on lavora ;) Neznam cime je bjezao...ali za 3 sata nije mogao doci u ZG ;) grebeni kokosar skontao da se preracunao :) skontao ako mu policija dodje da ce prije njega zatvoriti nego \"otmicare\" hahahaha piiii***ha :)
jaka je ova : \"odakle je uspio pobjeći, iskoristivši nepažnju otmičarima.\" ma daj, neko ga otme i onda ode pit kafu njega ostavi ne svezanog, koja ubleha, da se pitam ove guposti bi zabranio da se emituju ikako, jer su cisto zamajavanje javnosti :)
A di im je Sime pobiga aa??
presmjesno... ovce chudite se i dalje
Ustaska posla
Kako je samo hrabar ovaj Ante...Samo mu je Bogami propust što ih nije sviju zarobio i poveo sa sobom, eto to mu zamjeram...
prchio ih otmicar, sto nisu uhapsili antu?!?!
ne samo da je u bijegu prebjegao granicu između BiH i Hrvatske, nego su ga i oni uspjeli ranije doevsti u BiH po ovim informacijama. Nije mi jasno šta je radila granična policija! Kako je uspio i ući i pokušao i uspio izaći, a da ga oni nisu skontali!!!!
Đe si pobjego...