Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesul' ga to "njegovi" napali sa torbicama pa mu je 20 ljudi nanijelo samo lakse tjelesne povrede :D
jašta....umjesto da ga lome oni ga maskarama gađali
je.baji ga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Demonstracija "crnogorskog junastva" - 20 : 1 !!!! Demonstracija "crnogorskog junastva" - napadnuti dobio lakse ozljede !!!!!
mene je uvijek cudilo sto se "zapad" digne kad neko zabrani gay paradu a vamo sute i racku ih boli sto recimo ciganska djeca prose po ulici jer moraju. po njima bi drzava trebala da sa svim snagama brani gey populaciju a ostalo nije bitno. jesu su to pederi i lezbe iznad ostalih?
Poslije pedera idu pašćefili sa cukama da paradiraju. In love we trust.
Ma samo roke koke ove bolesnike, drugog im lijeka nema
svi ti nasilnici neovisno koga maltretirali pucaju od hrabrosti, 20-tak na jednoga, svaka im cast na hrabrosti...
ne morate ih voljeti niti podrzavati,ali nitko nema pravo prijetiti niti ugrozavati necije zivote samo zato jer su drugaciji. pustite ljude neka zive kako zele,kome oni smetaju nije mi jasno...
KAD MENE VIDIŠ DA IDEM FERHADIJOM I MAŠEM QRCEM ONDA I ONI MOGU PARADIRATI... ŠTA JE SVRHA OVE PROMOCIJE??? JE LI NJIMA NEKO BRANI DA SE ****.....ŠTA ONDA PROMOVIŠU I ŠTA ŽELE? NE PRMOVIŠU VEĆ PROVOCIRAJU, ZATO DEGENEK !!!
Dok se ne promijeni odnos naroda prema manjinama, taj narod napretka nema. U Bosni nedostaje gradjanska svijest, nestala je velikom migracijom stanovnistava poslije devedesetih. U Bosni zivi skupina navijaca vjernika, bez ikakve predstave o Svijetu oko sebe, sa politicarima koji su dosli iz tog istog miljea (kriminalci kao Izetbegovic, lopine i lopovi kao Dodik, salonski ljevicari i sicardzije kao Lagumdzija). Pale se na tri rijeci: cetnici (ili ustase, balije, zavisi iz kog dijela se gleda), gay i reprezentacija. I u ime te tri rijeci, u stanju su da razvale pola drzave. Kako ono idu vicevi za bosance? Ono nesto ko glupi bosanci...pa, ima u tome istine. Ima. Nepismeno i priglupo, ne jede svinjetinu, ali pije rakiju. Ni tamo, ni 'vamo. Polutani, bez identiteta.
sandzaklija Pitao bih te koliko godina imas, ali se bojim da ne znas izbrojati do te cifre. Tvoja reakcija je reakcija frustriranog djeteta. Sjedi, smiri se, odmori mozak, ocito je da mu treba odmora. Ne pustaj da misli ti vrludaju, izgubit ce se, pa se neces moci pronaci u prostoru (u vremenu si definitivno zijan, jer si negdje u turskom vaktu). Ti o natalitetu? Pa ima nas sedam milijardi, mamin hajvanu, babin magarce.
Sta ti znas bedo bedasta koje je i koliko moje znanje? Takva razmisljanja kao tvoja su toliko kriva da okuka naspram njih djeluje prava. I nepismen si, definitivno! Za takve kao sto si ti, trebala bi dozvola za koristenje kompjutera, jer zagadjujes svojim I.Q. mrezu, mamlazu. Pitam se da li si uvijek tako glup ili se danas posebno trudis?
samo udri u kost oni ce se paradirat pppp im materna
UlazI otac u vc kad tamo njegov sin se sminka. Kaze otac pa sine ti si peder, nisam tata ja sam princeza.
nisu trebali da ga napdaju fizicki, ovo je 21 vijek i svako ima pravo na svoj izbor, jedino sto meni smeta kod gay populacije jesu ove parade... mislim da nije bitno sta ti radis iza cetiri zida i s kim to radis... a oni nekako namjerno "izazivaju" i onda se zale kad dobiju batine .... po meni su te parade ciste provokacije i pomalo su vulgarne i neukusne i mislim da nisu nacin na koji bi se bilo ko trebao boriti za svoja prava, pa ni gayevi...
Čitajući ovaj komentar, pomislih da sam ja već komentirala. Potpisujem sve od riječi do riječi !
zasto je parada vulgarna? Daj objasni, nek mi bilo ko objasni vise to? Jel se oni je*u na paradama? Nisam to vidio. Je*anje u javnosti je vulgarno ko god da ga radi i to je potpuno druga stvar, medjutim nisam vidio da rade neke stvari koje nisu za javnost. Tako da mi nije jasno po cemu je ovo vulgarno i strasno i sta to oni rade sto ne smiju, sta je to sto treba ostati izmedju 4 zida?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ruke i noge im se pozlatile !!!
20 na 1.Ma prave junacine i muskarcine nema sta.Samo najvece p.icke napadaju u coporu i udaraju slabije.
Kakvo je vrijeme doslo,covjek nesmije biti vise ni peder!!
znaci najveci problem je sto ovaj nema teze tjelesne povrede? Jer eto tuklo ga je 20 heroja.
Pa stvarno niđe veze... Čuj 20, pa da su mu svaki opalili po jednu čvoku bile bi teže povrede. Sigurno su ga samo popljuvali...