Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...da je pravde, popio bi ti metak od streljačkog voda.
...uh liče, jes mi to sad "zavalio"? :))) ...trebao bi znati da je jedno puškarati se sa nekim s kim si do juče dernečio, a drugo kad država kažnjava zločince...još pure, liče :)
...aj liče, dok ti smisliš sljedeću "zavalu" odo ja ša posla obavit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fuj kakve veze ima je li pjan ili nije, nagora osuda za ovoga monstruma. Nadam se da ce ga stici ono sto je zasluzio.
Ukoliko se dokaže da je bio pijan to se u našem zakonodavstvu onda vodi kao stanje bitno smanjene uračunljivosti u koji je se osoba svojom krivicom dovela i može biti smatrano kao olakšica pri izricanju kazne. Debilizam, al' hej ne pitam se ja...
Nasi ludi zakoni, uzas. Nestade jedan mladi zivot, jedna prava lutkica, i jos treba da ima neke olaksavajuce pogodnosti, ma stvarno ko sto kazes Debilizam i to teski.
Fin dečko. Prvo ga treba kastrirati, pa popravljati par godina elektrošokovima da ne bude "masovni" po izlasku sa četvorogodišnje robije.
debil bolesni
tako i ja ubijam kad se prejedem!
Pizda ti materina, retardirana ...... Šta bi bilo kad bi svaki alkos ubijao i silovao ..?!? Kastrirat, u kavezu malo provozat naokolo da svijet vidi kako idioti izgledaju i onda , onako 'ladno roknut ....
tako i ja isto kad popijem ubijem par ljudi pa sta
ČIJ....BIO PIJAN....DOKAZANO, UBIO DIJETE.....METAK U ČELO.....VOZDRA !!!
nismo ni svijesni koliko bolesnika među nama zivi,,pm
https://www.youtube.com/watch?v=9aEIbMJLwtA
Ma crkni polako sporom bolnom smrću...
Je3o tebe ćaća retardirani, kratko i jasno.
Monstrum
Monstrum....
srpska posla
Mamu ti mesarsku