Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Balkan je bolestan, koliko mržnje među narodima da je to bolesno.
@Dracaryss varaš se, mediji stvaraju dojam o mržnji a čovjek u prosjeku može da mrzi nekoga maksimalno 24h, čim svane i počne da se bori za egzistenciju, nije mu više na hatru.
@Dracaryss život bez šovinizma na Balkanu bi bio dosadan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovakvu umobolnu poruku moze napisati svako ukljucujuci i onoga protiv "koga" je uperena ta poruka. Ovako su UDB-asi podvaljivali tzv. drzavnim neprijateljima u bivsoj Yu, a s obzirom da su i danas itekako aktivni to se nikako ne moze iskljuciti.
Hrvatima će se ovoliko sijanje i odobravanje, tj. poticanje mržnje obiti o glavu. Plaću kako ih svi napadaju, ne vole, da su žrtva u Vukovaru, to je istina, a ispadaju najgori narod pun mržnje na balkanu prema svakome tko ne misli i živi po njihovim aršinima. Veliki katolici kako se hrvati zovu postanite napokon pravi katolici, kršćani, a ne mrzitelji svega. Ma hrvati mrze prvi sebe pa onda sve ostale. Puno su mržnje i ogorčenosti a mogli bi biti divan narod.
Srbi su zlo. Ako ne vjerujete, procitajte clanak o desavanjima iz Visegrada prije 28 godina.
Odmah sam se sjetio onog nepoznatog počinitelja Hrvata šta je auto išarao onom iz Donjeg Vakufa i komentara ovdje ... Vidi sad isto i u Hrvatskoj a izbori idu ...samo sprej u ruke i naslovnica zagarantirana... :-)
zvanicno 4.4 posto stanovnika Hrvatske su Srbi. Realno nema ih ni 2 posto, vecina ima drzavljanstvo i rasuti su svuda. Razumijem da ne vole Srbe ali da ovoliko mrze Srbe koji maltene ne postoje u Hrv...e to ne razumijem. Nikako.
Šta su srbi uradili vukovarcima i Vukovaru, ovo je milovanje !!
Politicke igre. Naruceni natpisi nekog jadnika. Opet ce biti da su srbi ugrozeni i izigravat ce zrtve. Tako ce to u nedogled da bi mogla ostati ista garnitura vladajuce kaste. Balkan je to. Mrznja do dna.
Di su SRBSKY I slični, a takvih je puno, neće biti mira. Smutljivci, lažovi, prevaranti, ugroženi, jad i bida ljudskoga roda, ne daju mira od Bugarske do Slovenije.
Gdje god žive srbi tu je velika nesreća, paganski narod!
Bosnjaci u hrvatskoj nisu ni nacionalna manjina tako da nemaju predstavnika u saboru a ima ih brojcano vise nego srba, albanaca i ostalih manjinskih naroda.
Čuj Pupovca.. pa jajaro oduvjek si u vlasti.. pogotovo zadnji mandat,gdje je tvoja ruka bila odlučujuća.. pa si osto uz hdz. Uživaj u tome sad,sve ti to od koalicijonog partnera dolazi.pij i jedi tu koaliciju..demokratija je najbolja kad pobjeđuješ,ha?
Pupovac je bolestan koliko mrznje tek srbii u hrvatskoj pokazivaju prema hrvatima.. nikake veze to nema sa americkom situacijom pupovac puko skroz
Bog i Hrvati.
Crkva, crkva samo šuti..i hinji..
NDH nikada nije prestala živjeti kod susjeda