Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kome vi vjerujete i kome se vi molite filipe i ko vam je naj veci vjernik kod vas hrvata. JELI CASNA SESTRA I FRATAR, a oni vam naj veci vjernici, pa onda vas za 50 godina nebi bilo na zemaljskoj kugli glupane jedan, sta zivis u zabludi, sta ti cekas sto se ne okrenes pravom putu sto prije to ti je polje, za tebe samog i za cjelo covjecanstvo.
muslimanski kemicari na djelu, ako ce se graditi odlagaliste za azbest onda nema problema, pa halo nije Hrvatska tolika banan drzava ko Balistan, kod nas se to radi po euro standardima, a ne po standardima bliskog istoka, tako da mozete javiti svom bosnji u Udbini da se ne brine :)
pa ovo opet bratstvo i jedinstvo :-))
azbest na zapadu uklanjaju samo ljudi koji su specijalno obuceni za rukovanje, a da ne govorimo o zastitnoj opremi koju koriste, biohemijski hazard odijelima, maskama, itd. Azbest u solidnoj formi izlozen elementima se jako brzo raspada, a izlaganje cesticama izaziva agresivnu formu raka pluca (mesantilioma) koji se razvija i decenijama nakon izlaganja. U bosni je jos pola kuca pokriveno, izolirano ili gradeno azbestom. Jeza.
Na Udbini Bosnje, e svasta!!! Da ne povjerujes!!! A Srbi se \"iselili\"??? Mame vam ga spalim ustaske!!!
Eto zasto su Hrvati protjerivali Srbe!!! Da bi sve ostalo pusto!!! Da imaju gdje odlagati otpad!!! Kako se Dzasmin tu uklapa, pitaj gospoda, i sta on tu trazi, i u cijoj kuci, treba otkriti.Naplatiti mu stanarinu, svakako.
Udbina je u Lici, nedaleko je rodna kuca Jovanke Broz, malo poslije Plitvica. Prije rata, odnosno, nakon sto su Srbi \"ISELILI\"(???), Srbi bili vecina. Sad Hrvati to truju da se ne vrate nikad. Ali ni Hrvati nece tamo, vukohebina, kad rokne snjezina, Gospic i to...nema mrdanja!!! Sta bosnje tamo rade pored svoje pereracije, idu i tamo da se bune, uvijek nesto traze i zahtjevaju i to po tudjim teritorijama??? A i Hrvati bi mogli malo u Zagreb odvesti otpada, ne moraju bas sve na Srpska podrucja, kad se vrate, moraju sve to vaditi i slati im u Zagreb, a to je veliki posao, ne???
Imena se mogu promijeniti i takav slucaj imamo u Iranu, Grckoj, Egiptu i dr. velikim civilizacijama u sto spada i Bosna. Ti sebi mozes dati ime kako hoces ali uvijek ostajes vlaksina pesi ne d ebilni.
Ako vec pisete, pisite kako treba....musliman Jasmin, katolik Ante i pravoslavac Ranko..ok?!
zato bosnjaci i danas djeci daju imana KULIN, KATARINA, STJEPAN, JELENA, TVRTKO, OSTOJA, RADIVOJ, DOROTEA. ONI SU SE BORILI PROTIV VAS TURAGA GLUPANE !!!
serbi i krvati izmisljene nacije nastale kao rezultat imperijalistiuckih teznji katolickog zapada i pravoslavnog i stoka.700 godina bosnjackog kraljevsta i svi se zvase Bosnjaci. Sve je ovdi postalo od Bosnjaka i Bosne! Amen i Amin
genocidasu neka vama IZMETbegoviceve zelene ploce. boli nekog kur.ac kakve ploce stavljate u vasim bjednim selendrama!
Jasmine, sta ti dodje Dragan Vikic, nas legendarni ljiljan, specijalac, majstor karatea, Hrvat?????? .ebote, imal ijedan bosnjo da su mu 100% turski korjeni a da nije porjeklom Hrvat ili srbin??? Bruka majke mi, ja ne znam kako oni to podnose to saznanje da su ogromna vecina srpskog ili hrvatskog porijekla??? Ja bi u zemlju propo. Grozna stvar, vodit porjeklo od onih koje mrzis najvise na svijetu. :) :) :)
Što uopšte pišete nacionalnost ljudi, kakve veze ima sa temom večerašnje emisije? Azbestozu će dobiti žalili se hodži, popu ili paroku.
Tretiraju ovog Dzasmina da je niko i nista. Pazite mi smo rokali zbog toga i opet cemo ako treba. Ostace u Kaknju ulica Alije Izetbegovica da znate. PS> I zelena tabla da ne zaboravim a kome se ne svidja eno ova vukojebi na u Rvackoj ga ceka. Nek vas truju ko vas grebe. Dzasmine truhni u azbestu sh upci no.