Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoro sve prodovacice ljubavi nalaze se u onom realiti shou Zadruga kao i makroi...
Zadrugari na aparatima
netko nije placao policiji njihov dio i naravno milicija srbijanska deluje po dojavi,cuj nece da placaju miliciji,pa stvarno kud ide ovaj svet bre.
I jos da dodam inicijale JE.KD.VB.S.SJ..N.N.B.RBD:.N.Y::K:XBDB:BDBD:B..DBBSDN.BD....S.BDHSNSND,JDJJS...JD.JDJS:SJS..:JJSDJJDHDHDJDJSSND,N,JJDDJ;;JDJDJ.D.J.DJDJJTBTTGGTOFCIKC
U islamskim zemljama je svaki seks, za novac ili iz zadovoljstva, ako je izvan braka krivicno delo. Tako da bi otac koji dopusti cerki da ima decka i da se s njim "zabavlja" na zadnjem sedistu njegovog auta automataki doveo sebe u istu poziciju kao ovaj makro iz Srbije.
Jel i Seselj medzu njima..
Kažu da u Srbiji pravo cvjeta ta vrsta zanata.
nemere proci bez policije pa makar.........pojedinci stete ugledu postenih cuvara reda
Seks turizam cvjeta kod Smederevaca.
Jesul ovo Armani Jeans panciri :D