Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja nece gripa na bosnjaka. Ne smucaju se bosnjaci sa svakakvim zvjerkama naokolo :) mogli bi se BH hrvati malo ogrebat, nebi im naskodilo ionako ste u velikoj ljubavi :)
joj kad muslimani pocnu umirat od svinjske gripe... hahaha to ce bit tragikomicno :-)))
ZA: xa xa; ti misliš da zato što si je ti prmio kroz guzno crijevo da i drugi trebaju. halo gejaro srpska, pročitaj članak vidi načine širenja gripe.
pisat ce historija svinjska gripa mutirala u srpsku gripu :))))))
Ima boga??? KRMECA gripa dolazi BRACI po krvi
sad ce mo vam prenijeti gripu u vase guzno crijevo. xaxxaaaaxaa
vidis li ti dobro?
Zarvoriti sve granice prema srbiji, ne rukovati se sa oboljelim niti u blizini zrak udisati, maske koristiti. a po mogucnostiu filtrirati zrak kada vjetrovi puhnu iz tog pravca. OPREZ BOSNJACI BILJA JE DOSLA IZ TOG PRAVCA!
TEK JE POČELO...TEŠKI VAM DANI DOLAZE...POKAJTE SE...TO BI VAM REKAO I sveti sava IAKO JE I ON BIO U-B-I-C-A...UBICA...UBICA...UBICA
Vidite kako je to kad Alah tuce. Bili jednom jedni srbi koji su u bijali i silovali djecu a potom pomrli od svinjskog gripa,tako ce historija pisati. BIH4ever a i okolo nama sve ostaje. Bog je najveci a Bosnjaci narod najljepsi:)
Nije to nista 20000. Kad svi pokrepaju onda pisite. Pogan koja pljacka a nista svojim trudom nestvara, treba da pokrepa. OLOS kao krmad.
toliko kad niste uspjeli 92 necete ni sad hicke srpske ...samo dodjite mi vas cekamo..
virus se siri, vec je na palama. sacekajte jos par dana. on se prenosi vazduhom, tako da nije bitno da li jedete svinjetinu ili ne.
virus se samo tako zove, jos ni jedna svinja nije oboljela.
Ova gripa napada nacionalno neosvješćene i zatupljene osobe. Zato se pripazite ako ste nacionalisti.