Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija poprilična
“Ciganija” ne želi nikakav kompromis sa Srbijom. Čak ni plan deeskalacije problema na Sjeveru koji je Kurti predstavljao prije samog incidenta. Nisu oni kao i mi, nema kod njih zezanja. Cilj znaju.
eto nek smo mi fini...
Ja po ovim komentarima mogu zakjuciti da su svi ista vnago i nikakav osjecaj realnosti u vama nema!! Srbi, Hrvati, Bosnjaci; znaci svak samo svoju istinu ima, niko niti slusa niti hoce da zna za druge. Fuj
Druže, ovaj portal odavno nema svrhu za suočavanje argumenata i činjenica. On i njemu slični s služe za ''teranje inata'', izlive mržnje, oslobađanje od frustracije i zezanje drugog. Socijalno-psihološke aktivnosti. A do tvog zaključka si trebao odavno da dođeš, mimo ovog komentarisanja.
Ma ovi su za Srbiju zivot izmislili
Dobio Kurti kruti...a to je samo pocetak.
Pa Amerika ga plaća ne pravi probleme đaba
Što su napali opozicionara? Hteo čovek samo da plakne Mister Bina, čovek hiperaktivan, samo ide od ambasadora do ambasadora na raport , a vrućine velike ... A za one nepismene i ilustarcija: 🤬💪☝, 🌞, 😓, 💧, 🤼‍♂️, 🚑. Hvala.
Haha...Srbi su krvi za ovo..🐐🐐🐐Šipci..Prejaki
Kurti je najjači političar na Balkanu, brani interese Kosova na najbolji način. Puno bolji od bilo kojeg političara u Bosni. A ovima što se naslađuje sukobima, samo da podsjetimo na dešavanja sa Punišom Račićem i ubistvom u Skupštini KJ ,koji je to barbarizam bio.
Ne mozes za nekog reci da je najbolji politicar kad ima podrsku najuticajnih zemalja sveta (Kvinta). Ovo sto dobija prekor su bukvalno samo male packe jer nespretno sprovodi njihove interese. Znaci, ima njihovu podrsku generalno, a uspeo je da se svađucka sa njima. Nevešto.
Vucic likes this
Ako je hladna na ovoj vrucini onda mu hvala
Tucnjava???😏😏 Baca na hrvatski.. TUCA bi bilo dovoljno reci
Desavalo se ovo i u britanskom Parlamentu. Suditi o Abamcima po ovome bilo bi kao i suditi po Srbima na osnovu odnosa navijaca Zvezde i Partizana, ili o Hrvatima na osnovu relacija Torcida BBB. A upravo to, neki ovdje rade.
OlošEm
Welcome to Balkan!
Tako je oni se udaraju cim neko krene u izdaju ! A ke kod nas sce prodane duse i izdajnici sve do jednog
Samo izdrži Kurti a te izdajnike odmah u zatvor