Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH poduzetnik davao mito? Ma dajte, smiješno, to je naučna fantastika.
Cojk je prosle godine imao preko 100 miliona dobiti (dobro citas, dobiti). On je vanzemaljac a ne privrednik.
sve je ovo pošlo od pokojneg Kreše Milanovića,brata tadašnjeg predsjednika vlade RH Zorana Milanovića koji je u tehničkom mandatu vlade Rh dodijelio koncesiju za vjetroelektranu koja je koštala RH 15.000.000 HRK godišnje,sad je svakome jasno tko je Zoran Milanović,samo Vrdoljak je u škarama Milanovića i ne smije reći šta se događalo,a događalo se to da je pok.Krešo bio dužan Bašićima novac,..
Sta ocekivati od naroda koji je u njemacki a mozda evropski nogomet uveo korupciju
Grof ce to rijesiti,on je babo!
Ko kaže da se ne hapse hrvati?
@korisnickoime77 samo hrvati hapse hrvate, tako bar ispade sad...
Ova firma ima budzet kao 90% firmi u Bosni. Hercegovina najjača definitivno po ekonomiji i treba njima dati da vode sve vezano za posao.
PA KO BI DRUGI NEGO KAMENJARR ZA.LU.PANI, JBO ON SVOJU OVCUU
Pa kod nas ne mogu opstati ako tako ne rade