Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je Tito vladao niko nas nije otimao.
Gradovi sami padaju u ruke ISILa a nemaju ni jednog saveznika? S druge strane, cijeli zapadni svijet je protiv njih, sada ukljucujuci i Rusiju. Ima li to smisla? Mislim da iza ISIL-a stoji Mosad - oni su stvorili ISIL i oni ih opremaju. A koji je cilj? Cilj je vec postignut, sve zemlje koje su predstavljale prijetnju Izraelu, sada su u potpunom rasulu. Medjutim, stvari polako izmicu kontroli. Rusi su se ukljucili (u savezu sa Iranom) a ovi drugi veliki igraci nisu to ocekivali - mislili su da ce Rusi da se bave problemima na svojoj granici (Ukrajina, Gruzija, Cecenija...) ali nije Rusija ko Jugoslavija - malo su opasniji (i pametniji).
Čuj djelatnici čuj srbijanske ....svašta da ih nisu odvezli zrakomlatom ? šta kažu u tisku glede toga kakve vjesti prenosi dalekovidnica ? kad ovo čitam ustrijelio bih se samokresom ☺