Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustat ce oni sve.. na koljenima je pola Hrvatske ima godina dana, nemaju marke
Budala je ko ide u ko je išao!
eto tebe će moliti !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod Hame 10 KM ova potvrda, još te pita koliko mjeseci ćeš da upišemo...
Lažeš ko pas
Na potvrdi ima kod koji se skenira, tako da samo original bruda. Vakcinisan sam pa znam.
Samo dolazi u obzir Neum ili Crna Gora .Ovi samo sto havu ne naplacuju.
Ma bice i uz analgin, samo da nam uzmu pare.
Ko li će izdavati 'potvrdu o prebolovanoj koroni', kad se i ovako jedva dobije bilo šta...?
Porodicni ljekar koji te vodi.
Pa sta i ako si prebolovao ili vakcinisan ? Jos uvijek mozes svakoga zarazit samo ne mozes zavrsit na intezivnoj njezi. Koga briga gdje ces ti zavrsit, svi gledaju da bas njega ne zarazis.
Do ljeta ce pustati i na usmenu garanciju da nema korone. Fol zajebana zemlja, drzi se principa, a kad turizam prdekne moze sve. Sold souls
Pa nije tako bilo prošlo ljeto...
More li se nako doc ?
Pa moglo se i dosada, samo je potvrda vrijedila tri mjeseca. Malo se bolje informirajte da ne pišete budalaste naslove na članke.
Radice fotokopirnice i photoshop 😄
Hoće klinac, nisu idioti. Svaka potvrda ima jedinstven bar kod koji se očitava na granici. Fotošopom par idiota može dovesti do toga da nam se zatvore granice. Naš jado će prije pokušati nekoga zeznutu, a pri tome zajebe sebe i cijelu naciju, nego izdvojiti 30 KM za test i biti siguran i miran.
Kako doci do potvrde o prelezanom Covid-u?! Ja gdje god sam pitao, kazu ne dajemo mi to...U svojoj ambulanti provjerio, cudno me gledaju, a oni me vodili na bolovanju i izolaciji...Ima li ko tacnu informaciju?
Možeš prijeći samo sa potvrdom koju si dobio da si pozitivan i kojom ti se daje rješenje o izolaciji. S tim sam ja prelazio.
Nisu napisali da od sada Hrvatska priznaje i kineske i ruske vakcine.
Znaci pocele pripreme 😂
Do očiju je brnjicu nabacio.
Fašisti!
Od kojih para?
CRNA GORA u pola jeftinije a mnogo,mnogo bolje