Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto bas vi nesto razmisljate o Srebrenici...
Kao sto klix ne dozvoljava reakcije na neke teme ( smrti, nesrece) tako bi trebali zabraniti i na ovakve pozitivne vijesti. Imam osjecaj da neki od nas ovdje sav trud ulazu da od pozitivne naprave negativnu vijest. Da pobude mrznju i vrijedjanje, da umanje sve sto je pozitivno i uz to pomenu samo ono najnegativnije stvaru iz proslosti. Zalosno!
Mislim da su to figure koje su upale u ulogu zrtve i ne umiju odatle da se izvuku. To sto svojim gnjevom truju buducnost svoje djece a i svoju, to nema veze. Samo neka se mrzi, to im je izgleda motivacija. Od takvih sugradjana neka nas Bog sacuva.
Vrlo lijep gest Vlade susjedne nam Republike Hrvatske.
Milanović koji je predsjednik HR. kaže 1-" nije bilo genocida".2- "To nije baš bio pravi genocid". 3-Zasto izmišljate da je RS nastao na genocidu to kaže samo političko Sarajevo. Ko koga ovdje zahebava.
Prika, u demokratskim zemljama predsjednik države, premijer i parlament ne moraju nužno dijeliti isto mišljenje o svim stvarima i događajima... pomalo, nadoće i do vas to
licemerje .ava svim zrtvama i genocida i rata🤣😂.100 hiljada jasenovackih zrtava,sta je s njima
Lijep gest!!!
Istovremeno, Dragan Čović: Čuvajte Republiku Srpsku :)
Pozovite Čoviča da prisustvuje