Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ljetos 1-2 dnevno, 3 naaajvise 😂😂 Kad su lagali, onda ili sada?
@shemale Onda i sada
Kao i u svim drugim drzava preko ljeta
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jebashe vas dvojna drzavljanstva. Sad ne znate ko je meho ko jute
Svaka im čast, ljudi znaju. Iskoristili sezonu maximalno, a sada će da dobiju i novčanu pomoć od EU.
Amo malo pričat o egzaktnim podacima: u Hrvatskoj testirano 5693 ljudi, pozitivno njih 1131 - postotak zaraženih u odnosu na testirane 19.8%. U Bosni i Hercegovini testirano 2475 ljudi, pozitivno njih 621 - postotak zaraženih u odnosu na testirane 25%. Mirna Bosna
putovnica izgubila moč😂😂😂
pojavila se korona u hrv od kako su poceli testirat🤣🤣🤣
Kod nas 600 a kod njih duplo vise, ali za njih mi smo crvena zona zaraze ...dajte nam PCR pri ulazu!
ljetos med i mlijeko za ublehe
Bosnalu se moraju pomiriti u njihovom dielu federacije sa novim stanjem . 15 godina nitko nece uci u EU ,granice se zatvaraju a oni ce moci bez ograničenja samo da idu u granice Mini Schengena te na rad u voljenu Tursku. Tamo su plaće 509 eura i vlada blagostanje.
@gooUser1602750552 nije sve u novcu, ne bih dao svoj rahatluk ni za šta.
Jeeee
Bosnalu se moraju pomiriti u njihovom dielu federavmcihe sa novim stanjem . 15 godina nitko nece uci u EU ,granice se tmtatvaraju a oni ce moci bez ograničenja samo da idu u granicd Mini Schengena te na rad u voljenu Tursku. Tamo su plaće 509 eura i vlada blagostanje.
zatvoriti granice cifutarima
Glupost, smrtnost opcenito 1% ili cak i da je 5% Cemu frka? Da se ovoliko "promovise" uticaj alkohola, cigare, lose ishrane, stresa itd na zdravlje i sada bi mnogi bili zivi...rak vise ne postoji, stigla korona najopasnija stvar u univerzumu...debilno!
Belgija 12 .7 je imala 117 dnevno zaraženih. Danas 10 000 po danu. Lažu Flamanci i Valonci. To su zbog turizma tako varali. Bosnalu ce vam sve liepo objasniti😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovo ti je ko utakmice...nek hrvati izgube a sto poljaci nabiju BiH...jbg. Kod nas se vise gleda kolko je u HR zarazenih a Ferhadijom spartanje ko na teferic.
@rajvosa^ Ne nego je upravo suprotno , samo odi na hr portale i pogledaj šta sve pišu o nama o Džeki , o našoj reprezentaciji i generalno.Njiima je draže kad Bosna izgubi nego njihovo drugo mjesto u Rusiji 2018. Mogu se kladit da bi ih pola taj uspjeh mijenjalo samo da Bosna nikad ne ode na neko prvenstvo.
Apokalipsa, svi cemo pomrijeti- uskoro ocekujem ovakav naslov. A dotad cemo gubiti poslove, jedva placati kirije, rezije, skolovat’ djecu. Sve zbog j*benih brojki.
Odmah zabraniti HRVATSKE SVADBE da se održavaju u BiH !!!