Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko ih je do sada drzao pa SFRJ nema od 1990...
Drugovi i drugarice, sačekajte se podjelom i razmišljajte u ponovnom ujedinjenju. Zajedno smo jači, smrt fašizmu, sloboda narodu
tito govnar smrti. komunisticko zidofsko kopile
Ma ja dajte im jos koji dinar, fali...
ne mogu ovi danas podijelit ono što je tito stek'o ... dvaes godina im treba
ETO PARA BAKIREEEEEE,VIDIS KOLIKO JE GODINA PROSLO OD TITA A I DALJE OSTALO OD NJEGA....TI SAD KAD BI CRKO NEBI SE OPORAVILI JOS 60 GODINA KOLKO SI ZLA NAPRAVIO!!!!
KOJA SILA JE BILA JUGA...A GLEDAJ SAD NAS..U SVOJOJ DRZAVI A INSTITUCIJE PLACAJU KIRIJE....DOK JE BILO FABRIKA BILO JE PARA..A OVAKO SVE PREKO KREDITA I DONACIJA...A BAKIR TRLJA RUKE I OTVARA SHOPING CENTRE...
Srbiji 40 posto imovine, ali i 40% dugova. Onda neka ostale države traže prebijanje svojih udjela u dugu sa ratnim odštetama koje potražuju :) :) :)
what the fack is SFRJ?
Socijalistička Federativna Republika Jugoslavija, tamo se nekada super zivjelo!
WHAT THE FUCK IS BAKIRLAND??? 23% ???? LOL LOL LOL LOL LOL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)