Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Talijane uplove u Dubrovnik onda je to COOL, ali kada Turci uplove u Neum onda je SMAK SVIJETA??? Majku vam je*em!!!
sve ti je to isto,hrvatska i jedno i drugo....
@ho-oho samo da nije onih graničnih prelaza...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Uskoro dolazi i ruski nosač aviona na Jadran, pa ćete vidjeti kada posjeti Srbiju. A da, Srbija nema izlaz na more.
Ja sam Bosnjak,musliman i ne bih volio da turci dolaze ovdje.Kad bi dosli opet bili bi im robovi i kmetovi jer nas tako gleda vecina turaka.
sto bih volio da krene za Neum, samo da se pokaze koliki su BH Katolici-shkutori lazovi,licemjeri,rasisiti ..daklje najnizi ljudski sljam
To moze a Turski nemoze.Govna
O cemu ti ba, sta laprdas? Turski je htio uploviti u Neum koji btw nema ni luku predvidjenu za to, a ovaj je uplovio u Dubrovnik. Jel imalo jasnije sad? Prvo se informisi malo, pa onda na forum, a ne baljezgat bezveze.
Au al' ste dosadni sa nacijama i politikom, kao da vas neko benda.. Ja vidim super sliku i moćan brod.. A ako ne smeta talijanskim poreskim obaveznicima činjenica da su dali tolike pare za jedan brod, dok se bore sa ekonomskom krizom, šta nas briga..
hajmo ga odraditi
italijani su izmislili pederluk
Neki peder mi lupio minus :)))
pa ako cemo posteno i Neum je Hrvatski--na svakoj kuci ili radnji vijore se Hrvatske zastave pitajte one koji su ljetos boravili u NEUMU
uplovio je u luku,grada Dubrovnika sto je normalno,da je uplovio uGradac bunili bi se jednako kao i u Neumu,Dubrovnik je luka
Ovo Bakir ide na krstarenje.
uplovio ratni brod a nije rastjerao turiste? dubrovnik, predgrađe turističkog neuma
Zato jer Dubrovnik ima luku koja može primiti takve brodove,za razliku od Neuma.
Oh mornari♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Udahni duboko i polako izbroj do deset, da se smiriš.. :)
Sve bi seke ljubile mornare.... :))