Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite da u Berlinu neko stiti mural Heinrich Himmlera... I da privode ljude koji gadjaju mural zlikovca...
Zamisli za klix sa sjedistem u sarajevu a u vlasništvu mariaa i darijaaa simicaa je to incident. Valjda je normalno da se ratni zločinac ne slavi nikakvim muralima nego prefarba od sramote
To vam je pravo lice Vucica. Ovdje glumi pomiritelja a u Beogradu chetnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Srbi oduvijek bili neandertalci
Bravo hrabra zeno, ne mogu ti ckapi nista
A ti jos imas problem da shvatis ko ti je babu natezao
Gledaj in civ.agenata policiskih kako su samo markirano obuceni, Srbija je kriminalna zemlja, lopovski Turski pashaluk😂
Strasno
Genocidaši sta rade od zena od 0 do 99 sve je to isto
Bravo Beograde tako treba
Za vandalizam treba da je osude najtrozijom kaznom! Ratko Mladic je heroj!
Da bog da osjetili ti i tvoji to herojstvo u svojoj kuci.
fuj… zeludac mi se okrenuo gledajuci ovaj video
Cvikeraš naredio.
Jasno vam je o čemu se radi. Vučić je jedna trolična politička osoba i ko god vjeruje onome što priča totalni je naivčina.
Baš čudno. U Beogradu živi oko 150 000 muslimana od kojih vise od 100 000 Bosnjaka. Od tih 100 000 Bosnjaka nasla se jedna zena 1 ŽENA kojoj smeta mural tom zločincu! Žena koja je by the way ateista! Čudno gdje je islamska zajednica, gdje su zukorličevci, političari... Aida hvala i naklon!
pa ateisti su osobe koje imaju najjaci osjecaj za pravdu i moral, vjernici su kao fol dobri samo zato sto se boje bozje kazne
DIKTATORSKO-ZLOCINACKI REZIM ALEHANDRA VUCICA! NADAM SE DA JE SANDZAK DOBRO ISPITAO OD CEGA JE SRCE STALO RAHMETLI MUFTIJI MUAMERU ZUKORLICU, JER JE VELIKA VJEROVATNOCA DA SU GA UBILI!
Mladi ljudi su ponos i nada za bolju budućnost. Stara fašistička stoka će brzo dobiti rupu 2x1metar i lopatu na poklon
Ovo je borba protiv fasizma.
HARISA S. SU AMERI ODFIKARILI PRIJE 12 G. ZATO ŠTO JE STAO NA PUT DODIKU, PRI ČEMU NIJE IZGOVORIO NIJEDNU RUŽNU NITI NEDIPLOMATSKU RIJEČ, A DODIK IM PRKOSI I LAJE 15 G., A ONI DOĐU U NJEGOV PARLAMENT I KAŽU: "SVE SPOROVE TREBA RJEŠAVATI DOGOVOROM". ETO TAKO SU AMERI I EU U DODIKU UTOVILI MONSTRUMA.
Pa vi izvolite sa Vucicem i njegovim fasistima praviti otvoreni Balkan...
Zaima po jajima