Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se bude zenili i imali sex samo u braku,bit ce i djece. Prcate se,necete se zeniti ni udavati,naravno da nece biti djece. U "dobro" titino vrijeme,svi na selu su sijali,bavili se stocarstvom. Sad nikom nevalja,djeca sa sela misle da mlijeko raste u mareketima i zalimo se?
kad ne bude nikoga, dođu ćifuti i sve kupe za bagatelu..toliko o domoljublju i patriotizmu svih ovih lažnih nacionalista sheronja...
Ljetos sam pokušao da pripomognem, ali došlo je do zamora materijala na obostranu žalost.
evropa i civilizacija obrazovanja???
Nista neobicno… Efekt EU-a osjeti se na svakom koraku sto u pozitivnom, sto pak u ovakvom, negativom smislu depopulacije jer ljudima je dosadilo iscekivati 'bolje sutra' dok zivot neumoljivo prolazi. Isto je za ocekivati i u BiH, Srbiji i drugim zemljama kada udju u EU i otvori im se trziste rada, premda je vec i danas trziste rada u EU- otvoreno za oko 1 200 000 drzavljana Hrvatske/EU-a koji su podrijetlom s prostora BiH (Hrvati, Bosnjaci, Srbi s dvojnim HR/BiH drzavljanstvom)...
Bitno je da kolinda vodi brigu o Bosni a zemlja joj se topi ...
Oni su po onim autoputovima začas u Austriji i Njemačkoj. Zad kad naprave onaj most iselit će se cjela Crna Gora i Dubrovnik.
zato se u irskoj povecava broj malih hrvata. za 50 godina nece imat ko proci peljeskim mostom...
@RoyalStandard hahaha,zato muslimani idu u siriju i nemaju sta jesti,a Hrvat je Hrvat,bio u Dublinu ili u Hrvatskoj
@burek1sa1mesom takoe
UVRSTITE SE U REDOVE DOBROVOLJAČKIH ϟϟ POSTROJBI