Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikanska posla...Ova CG je toliko jadna da Rusi koji su dosli prije par godina i placali kvadratni metar stana i do 3 hiljade eura sada bjeze glavom bez obzira prodavajuci iste te nekretnine u pola cijene...
istina, jedino sto ih ne mogu prodati jer ih nema ko kupiti
đikaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee MMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
drotovi tuku auto? e ovo jos nisam vidio.
Novosadjanin Pa tacno -nije bas tako KAORINE ali stas odnekle se mora I poceti.Je li tako KAORINE. Nego sta se palis kad neke stvari i ne znas,jer tacno je KAORINE da smo se poturcili kako ti kazes samo zato da ne licimo vise na VAS. A evo KAORINE ili ti DJILKANE mi koji smo se POTURCILI prije neki dan hehehe od TEBE I takvih kao ti I ne trazimo da si SA NAMA. Koji ces nam K.................................. FUJ KAORINE ili DJILKOSU
Kad da uljetim babo ?
Mijo - dolijo. Naravno da je Đikan, Mandićev intimus!
Ne, nije bio na protestima, on je bio u prolazu. Koja ublehaška priča koju ovaj put policija nije popušila nego prebila majmuna. Ova četvrta slika nije bila potrebna. Da svijet ne gleda mrcinu izvaljenu na bolničkom krevetu.
ovo nisu policajci ,nego autolimari....na svim portalima osudjuju ovu torturu,jedino na ovom govnjevom klix-u klicete.... a vi koji ovo podrzavate ste govna raspala,,toliko ste zadojeni mrznjom , da se davite u sopstvenim govnima,,jebace i vas dodik ..kad vas prespoji sa centralom.
Drao mi je da je narod BiH stao na pravednu stranu, tj. stranu naroda koji joce da skine jaram sa svojih leđa. Ima ovde par psihica, tipa doktoron kojem je ocigledno neko od familije seksualno nadrljao od srba pa i na komentar o marsu i mesecu spomibje srbe. Pozdrav svim dobrim ljudima.
Braćo Crnogorci Srbija je uz vas. Bićemo opet jedna država.
Ovo je bilo neslužbeno.
U Crnoj gori velikosrpstvo dozivljava smrtni hroptaj koprcajuci se ne bi li se spasilo od ulaska u NATO. Vise na more nece ni u Crnu Goru.
Brutalnost Crnogorske policije na svojoj šasiji osjetio je i Mercedes
Evo ga mutikaša http://www.vijesti.me/vijesti/amfilohije-nato-ti-uzme-obraz-dusu-moral-zemlju-i-jos-treba-da-mu-kazes-hvala-857393 A Mijo Martinovic je veliki liberal, eto mu i tablice takve... Jbg, bila takva atmosfera, on malo bezobrazno kolima ka policiji... Nije politicar, ali je u dusi opozicionar. Nije zasluzio ovo.
Ne vidim razlike, između ovih što tuku,i ovih koje tuku...oboji su četnici...svinje se mijenjaju,korita ostaju...borba je za korito...svinjsko naime...
SIPTARSKU DJECU U TEPSIJE NA 220 stupnjeva
Tebe treba u zatvor na 220 mjeseci da se malo ohladis od sirenja mrznje.
tuzlaa.007 Tebe ćemo pored puta kod nadvožnjaka!
da nam je par ovih agresivnih policajaca da namlate dzparose
Ma samo udaraj sve redom da im vise nikada ne pada na pamet da se bune , pogotovo one četnike iz srbije koji gdje god nanjuse nerede i pljacku eto ih to odmah na granici prebit i vratiti u šumadiju ...Ko god je u ta doba hodao gradom dok traju neredi nije nevin , krenite od sebe da znate da ce sranje biti ostali bi u kucama ...