Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo vam on mater a vi njemu
Nemoj tako. To je najveca zvijezda Federacije BiH. Kazu seli se u Sarajevo jer je to jedini grad na Balkanu koji mu omogucava da se putem televizije obrati svojim pristalicama. Duska svaka cast (y)
Hoce ga nazad u Hag da ga njezno opomenu da vise ne prica svasta pa da ga opet puste na slobodu. A presuda vec godinama ceka da bude objavljena, sudjenje davno zavrseno. CILJ HAGA JE PUSTITI SVE VISOKOPOZICIONIRANE CETNIKE, ILI SACEKATI DA UMRU ILI IH LICNO OTROVATI SAMO DA NE BUDE DRZAVA KAZNJENA
DANICA DRASKOVIĆ ZENA VUKA DRASKOVIĆA . Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. … I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. … Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih, prenetih sa Kosova, leševa Albanaca, opljačkane banke, porušene kuće, rasturene porodice, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci. … Kako možemo negirati genocid u Srebrenici kada je Vlada Republike Srpske na svojoj sednici usvojila i overila spisak od 7.800 pobijenih muslimana u Srebrenici po imenu i prezimenu, i time prihvatila počinjeni zločin kao nesporno delo njene vojske i politike.
i opet hocete da zivite sa srbima i hrvatima
nek ga ostave u Srbiji, ako se vrati dobice najbolje ljekarstvo.. a ovako nek se muci u svojim jadama.
A što da se vrati kad mu ništa nisu dokazali nakon 10 godina suđenja Šešelj jeste veliki nacionalista, ali zločinac nije.
stop Fuj tv koja promovise ratne zlocince (seselj)-NEposeteno,i daje im pravo govora,tj vrijedjanja zrtava,a zrtvama ni minuta sutnje,sramota,tako je to u dejtonskoj BIH
kakva bolesna i retardirana faca
OVU BUDALETINU NE TREBA VRAĆATI U ZATVOR, SA NJIM PRAVO U LUDARU DO GROBA.
i jest ti u hagu mjesto
Vjati se nazad pedeju
Koji debil,on fol ima IQ preko 250 hahahahahahah :)
A gdje mu je ta pamet i ono malo sto ima pojeo mu je nacionalizam i godine,samo glupan kao ti u njemu i njegovim nepovezanim tezama kojima na svaku mogucu recenicu i pitanje velica srpstvo vidi neku pamet... Dobro mozda u odnosu na tebe i jest intelektualac,al u poredjenju sa nekim normalnim covjekom,vjerujem da je ispod prosjeka a prosjek je 100 koliko znam.. Ovo izgleda postao pravi cetnicki portal,kad niste uspjeli teritorijalno mozda vam ova virtualna okuapcija donosi neku sadisfakciju i zadovoljstvo :) Samo ne znam koji mađijama je uspio zavrsit fakultet za 3 godine,prvi student po bolonji u historiji
A ti i tvoj "vojvoda" one : "Cega se pametan stidi,budala se tim ponosi"
pušten zbog teškog zdravstvenog stanja? a čovjek najnormalnije organizuje četničke skupove, laje na sve strane i potpiruje mržnju isto kao što je radio i devedestih. cirkus u hagu treba ukinuti i amerikancima dati da procesuiraju ratne zločine.
i to tuzilastvo i sudije preseravaju bijo je kod njih 12 godina pa sto mu nisu presudili ili nisu bili sposobni ili je neka druga agenda u pitanju da remeti stanje u regijonu mozda?
Trebamo samo raditi ono sto su jevreji radili svojim koljacima. Jel danas cujete da se neko javno zajebava sa holokaustom??? Moze pokusati ali taj nebi stigao ni do javnog sudjenja, a mi po hudbama oprastamo.
kako ga mislite vratit,jednom zmiju kad ispustiš izpracijepa, nećeš je više uhvatiti.
Mogu samo reci: Sve cestitke Duski Jurisic i FTV. To je jedina televizija na Balkanu koja je omogucila da se vojvoda Seselj putem TV obrati svojim cetnickom jedinicama. Sarajevo se jos jednom pokazalo kakav je to multi-kulti grad.
Oj Bosanci, oj Bosanci, Zelja vam je pusta. Svrsice vam, svrsice vam, vojvoda u usta.
Oj balijo, oj balijo, podrumasu stari onda kad je trebalo niste se u borbu dali. Islamska deklaracija prosla vam nije pozdrav od cetnika iz Srbije.
Oj balijo, oj balijo, Porodicno stablo ti je srpsko sve do jedne godine kada je tvoj predak posusto, razumeti ga treba jer nije bilo hleba pa je bilo lakse da u turcinu spas da pronadje. Ali eto ti problema turcinu za uzvrat nesto treba, po narodnom predanju bosnjak daje sinove svoje da sa turcima nove granice kroje. Kada su odlazili zaboravili su da povedu i one manje hrabre vojnike svoje te ih ostavili da se pored svojih nekadasnjih prijatelja za svoje zivote boje. Ali nema veze jer bozija je volja da ce ih s*** vojvoda iz Popova Polja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)