Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clan predsjednistva nam negira genocid, sve je jasno. Ovo je presipanje iz supljeg u prazno
RH+HV+HZHB+HVO=UZP. Sudska cinjenica.
Hehe bubuljicko.
Ne dozvoliti da se negira Srebrenica! Nikad! A nećemo mu zaboraviti ni ono za sapun i parfem!! U BiH može doći kao privatno lice, a niko od bošnjačkih političara ga ne bi trebao dočekati! Ko to uradi znači da se slaže sa nj. izjavama!
Bošnje, Bošnje, svađa s hr. političkim vrhom vam je samo jedan od mnogih autogolova u zadnje četiri godine.
Za Srebrenicu mu na čast, da je idiot svaki dan čujem i iz usta ljudi iz Hr a za sapun i parfem to mu je jedino što je pametno i rekao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne dirajte ga on je zaostao u razvoju,još uvijek kopa nos.
Ovo može pomoći HDZ u Hrvatskoj da dobije sljedeće predsjedničke izbore. Samo naprijed komšije. Odradite posao za Plenkovića.
Ovaj je lik dosadan ko pro.ljev ko vise njega prenosi..dosadan ko polaa hrvatske
Prvo u bosni nikog niste procesuirali, drugo to je ipak predsjednik druge drzave pravno jako tesko, trece svaka dva sata objavljujete ovo, cetvrto bacate suplju narodu kao da nesto radite...
Uh jeste i odvratan sav
Dobro ste se sjetili A napad na Ustavni poredak itd ????
Podrska Milanovicu. Glupani ne razumiju njegove izjave a pokvarenjaci to koriste. Ostavite predsjednika i covjeka na miru.
Bilo bi dobro da dignu optužnicu. Da se vidi da nam je taj nesretni zakon donio samo zlo, a suštinski ništa nije promijenio, samo nas još podijelio. Da se vidi da je u pitanju čisti verbalni delikt koji se može zloupotrebljavat. Milanović nije negirao genocid. Uspoređivao (ne smije se?) i rekao da je to pravni termin. U čemu je problem?
Joj koje ste vi bosnje parodija
Ma ovo sve nekakva sakuhavanja, nakon 30 godina fol tuzbe, fol zabrane ulaska .....
Tip je vjerovatno iskompleksiran zbog rosavog lica. Tesko da je u mladosti imao djevojku, vjerovatno su mu se i rugali. Kompleksi su cudo.
Imao je ljubavnicu u Splitu. Uvijek se pitam kakva li je ona bila.
Milanovic je sve samo ne negator zločina nad bilo kim a pogotovu ne nad Bosnjacima u Srebrenici! On je samo komparirao genocid od manjega naspram recimo onoga nad Židovima! A genocid u Srebrenici uz duzno postovanje je ipak puno manjega ovima! Takva stvar je i sa sapunom i parfemom! Krivo ga se protumačilo! Mislio je da se treba prvo rijesiti osnovna stvar( pranje ruku) pa onda uživati u parfemu!
Ma komplicirano je saslušat cijele izjave. Bilje se lžit na laži i poluistine. Osim toga sad od svih prijatelja prave neprijatelje. Niti da se upitaju, da nisu možda svi ostali u pravu, a oni ne. Lažu i sebe i druge, i tko ne misli kao oni pljuju, lažu...
Bošnjačka posla, prije 15 godina kada je Milanović bio jedini političar koji je tvrdio da je Srebrenica genocid, tada vam je bio rame uz rame sa Allahom, sada kada je rekao da genocid u Srebrenici nije isti kao u Njemackoj 40-tih sada tuzbe. I Sta ce te reci na sudu "Milanovic rekao da nema istu tezinu 8000 Muslimana protiv 6 milijuna Zidova?! Pa samo ce te sebe budalama napraviti.
Kolike su realne šanse, da ukoliko tužilaštvo podigne optužnicu protiv levata, ga granična policija privede prilikom slijedećeg prelaksa državne granice?
Niti teorijske.
Davno je to trebalo urditi