Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao je da policija RH nista nece rijesiti,uzeo je stvari u svoje ruke!
Svi mi koji smo imali "obično" djetinjstvo i "obične" roditelje nismo svjesni koliko smo sretni. Ništa te ne može sj**** kao onaj koji te rodio.
u BiH informativnim portalima i tisku iz Hrvatske objavlljuju samo crnu kroniku,bit će da se želi HR prikazati najgorom ako ništa gorom od BiH,a stvarna je istina sasvim drugačija,HR je za nas "svemirski brod" u svakom pogledu,pa i u istini,ljudskim pravima,pa i ljudskosti ,termina kojega ne koristi ta bjelosvjetska nevladina udruga i udruge,..
Mali, samo udri...
I sta je tu cudno,sto je reseto bure , Da nije ljude poubijao,ali neko je morao da stvar uzme u svoje ruke Policija ne radi nista
Mali je na neki nacin zrtva sistema, koji amnestira kriminalce.
a jest ih izbusio ko sir hohohohoho...sale saleeeeee neces vise nikom srat
Gospodin
trostruki ubica u americi bi dobio tri smrtne kazne
Nemoš bit pametan, barem će biti glavni hebač treba kad izađe
Pa jel treba da ranjava il ubija ? Bravo momčino !!!
Eh njega treba zatvoriti u ono bure od Ramiza zmaja :D Ono što se čadulja hahaha
Ne brini Fićo, ides u raj
Prije raja će mu guza u splitskom zatvoru žestoko stradati.
Imam kalaš u gepeku
Nije Filip nikakva cvjećka (barem sudeći po situaciji u toj porodici), sve je ovo klošarski obračun oko droge i dugova. Ali da je učinio uslugu gradu uklonivši te levate i sebe sa ulice, to jeste.