Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guslanje na srpski nacin-epska poezija.Infantilizam,transnacionalni sindrom,poltronstvo i naposlijetku OSJECAJ MANJE VRIJEDNOSTI nevjesto zakamufliran oreolom nebeskog naroda.
PA VALJDA JE SVIMA JASNO DA SRBI JEDINO ZNAJU NASILU DA GUZE RAT,GUSLE,SLANINA,NJEGOS,DR DABIC I UDRI MILE !!!!
Bravo @Jasna,sve siledzije kastrirati,normalno da se prvo dokaze da ne bude posle,odose #ajca za pogresnu informaciju..
Oglođi govno do kosti kretenu.
CCCC Srbin Srpkinju Svekoliko Siluje
allaha vam kakvi su vam ovo uzasni komentari,dali treba da se stidim toga sto sam srbkinja.a znamo vrlo dobro svi da se ovakve stvari desavaju i kod vas.sinoc sam upravo gledala na ftv kako je rodjeni otac zlostavljao rodjenu kcer zar to nije veci uzas a bosnjak je.grozni su i komentari da je ona to sama trazila pa za miloga boga zar ovi ljudi misle ozbiljno.pohvale osobi ,,uzas,,za komentar i mislim da bi se mnogi trebali ugledati na njega ili nju.pozdrav
\"sad mi je jasno zašto je hitler zajmio da tamani srbe cigane i jevreje...\" Pa se malo prekonto i zagrabio pola planete usput :))) Nidje veze.
Vi bolesni umovi koji dajete kojekakve kometare...nedaj Bože da se Vama desi, ne bi Vam bilo do zezanja, da je Vaša kći, sestra... Sliedžije treba kastrirati, užas jedan!
Koji vam je djavo s tim nacionalni pogledom na sve! Mislite da ovdje medju aman-moralnim Bošnjacima toga nema??? Ne ser\'te!!! Sve ove izjave se obiju od glavu, a takvima koji se busaju čistom \"uniformom\", uniforma najosjetljivija na prljavštine, pa kad te posere vidi cijela planeta!!! Ovoj djevojci je uništen život i neopisivo mi je žao, al to nije razlog da se daju izjave o kastraciji, vješanju i tako dalje. Niko od vas ne zna te mladiće niti njihovu proslost. Ocit je izostanak moralnog odgoja, a Bog zna mozda i kakva slična tragedija stoji u njihovoj prošlosti. Problem treba rjesavati u uzrocima, a ne aman siječi glave. Ništa se tako ne rješava. Ako je iko ovdje istinski odgovoran, onda su to \"krojači\" njihovog društva koji su napravili takav nemoralan, neljudski ambijent. A ti \"krojači\" nisu ništa bolji kod nas, možda čak i gori.
@danac: ne znam da li se to odnosi na uzasni zlocin u clanku, ili ova idiotske komentare koji su uslijedili, ali svejedno odgovarajuce. Mi trenutno izgleda sijemo nacionaliste i naciste, pa cemo vidjeti sta cemo da zanjemo.
mora da ih je izazivala, vrtila dupetom ispred njih u uskoj mini suknjici :)
STO SIJES TO ZANJES !
mora da je dobra mala...
kosovo je srbija dole nato dole haski tribunal pustite seselja zivio draza srbija i rusija - ne treba nam unija dva oka u glavi jos niko zavadio nije hocemo oruzje
Ehh unistise jedan mladi zivot. Ta djevojka nece nikad sebi doci. Ja bi tu isto preporucio kastraciju ili trebalo bi ih staviti u celiju sa jednim zescim pederom koji ce da im razvaljuje supke svaka tri dana....nek se sjecaju