Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ovi Makedonci ni današnji Grci nemaju puno veze sa tadašnjim Makedoncima
a udruge pomaze srbija i rusija... ehehehhe
valjda nece nasjesti na ruske malverzacije
Makedonci tre aju podržati referendum i pobjeći iz Rusko srbske čizme inače ih čeka pakao
ima referentum, ako zele da i dalje zive u mraku nek glasaju protiv dogovora sa grcima
Ali danasnja teritorija BJRM NIJE NI BILA u teritoriji anticke Makedonije. Danasnja teritorija BJRM je bila deo rimske provincije koja se takodje zvala Makedonija ali koja nije imala nikakve veze sa antickom Makedonijom. Anticka Makedonija je imala helensku kulturu i Alensandar Veliki je sirio helensku kulturu u teritorijama koje je osvajao, njena prestonica je bila Pelja, koja se nalazi u Grckoj Makedoniji.
kralj ih je lepo nazvao vardarska banovina i niko se nije bunio.sve ova zla sa kraja devedesetih godina su napravili komunisti i kpj.od drezdena 1928g komunisti vode anti srpsku politiku.45g avnojem,stvaranjem 6 drzava u drzavi,novih nacija,stavom ck kpj da se kosovo pokloni albaniji a sfrj i alb naprave uniju,ustavom iz 74g su od balkana napravili bure baruta.a ceracemo se jos,mamu li vam jebem.skim smo ziveli 80g sa ustasama,turcima i vardarcima,koji ni ne znaju sta su.
Piši propalo
BAJA poručuje mi smo srbi i niko nam to pravo ne može zabranit
Baja ako zeli moze biti afganistanac... al to da je rodjen u Bosni niko ne moze promijeniti ;)
ne postoji apsolutna većina izašlih. apsolutna većina znači da polovina članova cijele jedne zajednice prihvati nešto, neovisno da li su neki pojedinci glasali ili ne.
ARM Ajvar Republjik Makedonija?
@BokirSDA...pinđur land 😂
Njima je bitno ime u nekim birokratskim papirima dok im od nezavisnosti postavljaju diplomatske sankcije. Birajte, ime ili crknite u bijedi. Balkan.
Neka nazovu državu “Nova Jugoslavija”, puno moćnije zvuči.
o dragi allahuuu