Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd vi izadjite,.da mi Bosanci malo udjemo,...
hahahahhahaha (Y)
Da ti nije jedne manjine danas bi pisao na ekavici...nazad u pecinu
Bas ste smijesni vi hrvati. Zivite na racun Eu kao i grcaka. Prvo pogledajte kokiko ste dobili od eu a onda pricajte suplje price.
Jest baš, čovjek bi pomislio da oni nekoga financiraju a šuplji džepovi kao i kod nas
@Dino Z Ne pričaj napamet i ne lupetaj gluposti. Npr. u 2014. godini Hrvatska je dobila samo 88 milijuna eura više nego što je uplatila...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Izadjite da dodjemo mi bosandzerosi sa licnom i da vam malo pisamo u more..
Kad ti daju kredit, to znaci pomaganje. Kaze MMF pomogao. Kome oni pomazu, ne treba mu neko da odmaze.
u hrvatskoj se čuju glasovi razuma ... tiho i slabo, ali se čuju ... a u bih ... ni šapat
Treca stranka po snazi a ima samo jednog zastupnika? On bi da raspiše referendum pozivajuci se na demokratsko pravo, pa Sincicu prvo postani relevantna snaga medju demosom i onda trazi raspisivanje referenduma. Dobio si i to malo glasova samo kao protest glasaca nezadovoljnih politikama HDZ-a i SDP-a, a ne zbog tog što si sposoban.
Uh sve demokracija, slobode, prava, puni novčanici para, član sam četri upravna i dva nadzorna odbora, tu i tamo obiđem firme u inozemstvu, samo imam problema jer ne znam gdje više skladištit ove eure što mi se nakupiše od kusura, svih šest računa u banci mi puna, kupio dva skladišta i natrpo ih parama, ne stane ni tamo više, počelo me bit sramota, reći će ljudi "gledaj bahatluka, gledaj što se rasipa", jes da moraš zvat Brisel kad oćeš kihnit i nabrzinu pišnut al eto, imaš i neke obveze
HAHAHAH, vidjela zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu... :) Suti te jadovi jadni, i poklopite se, budite sretni sto se neko udostojio da primi balkansku boraniju poput vas, i poput Srbije i nas nekad u buducnosti.
*sutite
Dobro si to srocio Vilibore podrzavam 100%
Ovaj lik, kao predsjednički kandidat u Hrvatskoj, bio je treći po broju glasova sa nekih 290 tisuća, inače njegova "stranka" Živi zid je po veličini tek, a kako prenosi portal 24 sata, četvrta. Inače čuven po svojim radikalnim izjavama Sinčić, ostavkom Karamarka i potresima u HDZ-u, dobiva na popularnosti upravo kao ogorčeni kritičar HDZ-a, svrstavajući se tako istina kao ekstrem u socijaldemokratski tabor, kojem se pored orjunaša pripada i Milanovićev SDP.
Hrvati srcem pripadaju Bavarskoj. Kako oni odluče, tako će i većina Hrvata tim putem. Ovih što iskaču je uvijek bilo, i biće.
vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu
Sad ce krenut agresivniji pregovori sa svima koji nisu u EU(BiH, Srbija, Makedonija...), valja otvorit nova trzista da filaju svoju robu
Divi ti ovo. Nisu ni usli kako treba oni bi da izadju.
#Hrexit #Baexit
englezi ko englezi, lordovi mislili da ce eu biti njihova nova kolonija, eh kad su vidjeli da tu nema selameta jer bo svabo to ne da, igra je ista za sve, tu u eu pamet pobjedjuje a ne tradicija(kolonializam), u eu se treba raditi i boriti isto ko sto radi i glava kuce tj svabo. zato i nas dragi dodo nece u eu ne zbog ljubavi prema poljoprivrednicima RS nego on zna da tamo nema filozofiranja i javasluka, zivjeti na tudji racun, u eu bi dodo nestao a narod bi zivio bolje i sigurnije.
Gdje Slovenija i Hrvatska udju, to se kora raspasti 😂😂😂