Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta sto ga novinar nije upitao - je li u potporu odbrani od agresora u BIH ulazilo i 40 susreta sa Slobom Gladosevicem u "tijeku" rata i crtanje mapa BIH u popolovljenom obliku na maramicama
doso Kacevanda kod hodze i pita ga ...skidas li ti video zapise hahahahah
kara tomislav,al kara i marko :)
je li itko od bošnjaka čuo za Splitski sporazum koji su potpisali Tuđman i Izetbegović? Aj raspitajte se po netu, a ako počne slijedeći rat, mi ćemo opet ući da zaštitimo vlastiti narod koji službena vlast u BiH nije mogla ili nije htjela zaštititi. i vjerujte mi, nećemo se dvoumiti ni sekunde. ništa osobno.
Hitler je takođe ušao u Poljsku da im pomogne...
O Bože -.-
...Tudjman nam je zabio noz u ledja...klasicna agresija Generali i bojovnici HVO , primaju mirovine RH, za koju su se i borili Zlocinacki poduhvat je dokazan i medjunarodni sukob medjunarodno priznate Hrvatske i medjunarodno priznate BiH... Cilj sukoba je poznat ,stvaranje HR Herceg Bosna i pripajanje Hrvatskoj...
vidite da nema razlike izmedju srba i hrvata, i jedni i drugi podrzavaju zlocince mamu im njihovu ustasko-cetnicko-agresorsku. Znajte da samo zajedno mozete biti spaseni, nemate pravo na medjusobne netrpeljivosti, srbi i hrvati bi nas opet ubijali da mogu
Nema razlike!? A što niste onda bježali van preko Srbije; Što se niste liječili, hranili i uzdržavali u Srbiji???? Idući put kada Srbi zakuvaju, a hoće (možda vrlo skoro), onda ćemo zatvorit granice, pa ćeš vidjet kako musa dere jarca.
Zbog cega onda ambasadorica HR ona zuta jos uvjek lobira u EU za Herceg Bosnu ??Pa ne moze da se je*ete a da vam ne udje! Okanite se lobiranja i mjesanja u unutarnje poslove BiH pa se mozda i dogovorimo da je Srbija kriva, inace vi cete da snosite svu odgovornost agresijena BiH jer Hag mora nekog osudi .Nemoguce da smo sami sebe poubijali...znaci ili dogovor ili ispastate zajedno sa rs jer ce se Srbija svakao tako oprati.
Jebem ja onom Aliji rahmet, koji nas je prodao u Mostaru..Da nije bilo njegove glupe politike i da nije samo gledao Sarajevo, danas bi Mostar bio normalan grad..On je i dopustio da nam sjebu grad..Prodo nas je ni zasta, a sad mu sin kriminalac klepa i od ove sirotinje..Koja je to mafijaska familija, sjeme im ***!
Diže Kara-marko s tuđmanštine historijsku prašinu, glanca lik /krivousti/ i /ne/djelo rodonačelnika HDZ-a u "stvarima" njegovog krimena po povjesnim bespućjima BiH.
Naravno da je Tudjamn volio Bosnu, isto kao sto Kerum (the city of split butthead) voli Srbe.
Nek se zna sta ste radili i sta se dogodilo, cisto radi historije, za razliku od onakve kakuvu je vi prezentirate(Hrvati). Prije mjesec ili vise hvalili Hag i njegove oslabadjajuce presude Gotovini i Markacu, a sad kad je dokazano da ste krivi ..odjednom sud ne valja. Koja ***vna :)
sta je dokazano?...pa ovo je prvostepena presuda u kojoj je sam presjedavajuci sudac mislim meron rekao da se ne slaze sa presudom.. znaci u drugostepenom sudjenju promjene sudije i donesu oslobadjajucu presudu....pa kad su pustili gotovinu zbog 2000 ubijenih i 250 000 protjeranih nece valjda ove osuditi zbog 450 ubijenih i nesto mucenih i silovanih...ajde nemojte biti naivni
Ajde ba ivo ne pricaj gluposti, duze ces zivjeti :)
Za mene su svi predsjednici koji su došli devedesetih godina na vlast, fašisti i ratni zločinci !!!
Svi osim Alije Izetbegovića.
I tvoj alija (namjerno pišem malim slovima) je ratni zločinac, ako to nisi znao !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da da baš je tako bilo, lik skuplja jeftine poene pred izbore, boli karamarka i ostale političare briga i za hrvatskom i za bosnom nego neka je nas na vlasti pa onda možeš lagodno živjeti, a ništa ne raditi.
FRANJO JE DERPE
Koga KaraMarko sa svojim izjavama.