Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i ovaj Klix vise, ima li uboga da nam nesto pozitivno objavite? Trebate promijeniti ime u crnjaKS.ba
@PricefullSarajevo vala bas, ovo nismo morali ni znati
Pa i ne ubio. Ja bih na Boga puco od muke. Samo nam govore kako ništa nevalja u državi, kako nam je zdr. sistem kanta i da ćemo poumirat, a ako slučajno ne umremo ostat ćemo bez posla i smanjit će nam ionako male plate s kojima jedva preživljavamo itd. Ja mlad i sa živcima ko u konja se počinjem gubit, kako je tek ljudima koji su svašta prošli u životu i koji nisu psihički jaki.
napuko od izolacije i sirenja panike preko medija
pocelo je znaci...-:))
@guardian77 zar je ikad i prestajalo?! Sta kazu statistike samo za 2019-u?
@SlatkaMala https://www.youtube.com/watch?v=0XLkia_K8v8
Kazem vam ljudi, ko onaj film the shining, nedo bog nikome u izolaciju sa suprugom na duze vreme
sa suprugom ili sa suprugom😄 ja sam sa suprugom evo vise i ne brojim dane....mislim da ima oko 20...dobro je jos uvijek😄
Pišu o Srbiji a ne pišu da je u 2 dana u Bugojnu i GV dvoje ljudi se ubilo a treći u teškom stanju!
Cilj i jest svakodnevno zaglupljivanje, i guranje u bezdan
Ja sam siguran da je br zarazenih u bih 50 k, da smo mnogi i imali virus a da nismo ni skontali
zar je zločin sam sebe ubiti ?
Ma ovo je sve jedna velika suplja, nerad i nemoc zdravstvenog sistema, stavljanje u karantenu ljudi, da oni nebi trpili ili se otkrila njihova nemoc(sebija) Cuj zabrana djeci i starijima od 65 suplja, treba sto vise na svjez zrak i sunce
znaci pocelo je 🙃
izdrzao je 10 danw u izolaciji s njom
To ti je karanten
To je čovjek koji i već duže vrijeme bio u očaju i problemima, koji je i od ranije imao problema sa suprugom. Ne kupam se pola godine, struhli mi zubi, ne uspijevam ni u čemu, bio sam u ludnici, mozak mi ne da da bilo šta isplaniram već godinama, pa još kad me neko malo iznervira npr ignoriše ili uznemirava ili razočara, skupi se svega pomalo, pa počnem lomiti sve oko sebe. Nikad bez razloga. Pa pitaju roditelji ko te je to naučio, pa ja kažem mama i babo, ko će drugi.
Luđak
Prahnulo covjeku da ubije nekog, jebi ga. Policijski sat je kriv sto mu je u tom trenutku samo zena bila pri ruci.