Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj tiiito... što to nisi, ko ovi naši hohštapleri, dobro opr'o i prebacio na kajmane? uostalom, što će to tvojoj djeci? pa nisu to djeca naših političara da troše tuđi novac!
Ma sve su to Karađorđevići teškom mukom (pitanje je čijom) stekli i red bi bio da se to njima i vrati...
pa zna se to...otimanjm zemlje i pljackanjem bosanskih begova za vrijeme kraljevine jugoslavije...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Druze Tito, skrenuli smo s puta... Sad nas j... i Kurta i Murta
Većina stvari koje se vode kao ostavština Josipa Broza Tita, a godinama su čuvane u sefu Narodne banke Srbije (NBS), pripadaju kraljevskoj porodici Karađorđević, objavila je Radiotelevizija Srbije (RTS). -------------------------------------- Stvarno Kilxoris, zar vi stvarno mislite da nas zanima sta pasalucki jebeni propagandni servis misli o tome. Ukrali sve sto su mogli ukrasti, sad pokusavaju to opravdati. Prvo samostalno Toma Grobar otvorio sef, ukrao sto je zelio, sad ovdje nama prosipa suplje. Cuj od Karadjordjevica sve? A to Karadkurcevic 'ranio krmke kao i njegovi pretci pa imao svoju zaostavstvinu, ono u opste "nije" krao sve i svasta, pogotovo iz Bosne, pa da to bude njegovo? Zamoljavam u ime bosnjanskog puka da nam ne prenosite otrovnu pasalucku propagandu!
ako je sve TITOVO njihovo neka mu i *** uzmu .........
za one koji nisu upuceni u marksizam mek preskoce marx kaze da imas samo dva sloja vlasnike i radnike tj kapitalistu i radnika a tito je bio u ovom slucaju kapitalista drzave tj njen vlasnik, jer su svi isti sem njega ???
Danas se zna da su Karađiorđevići bili jedna poštena i radišna porodica, Radili, radili pa zaradili. I tako iz generacije u generaciju. Porodica Broz, nit je kad šta radila ni zaradila. Tito ih sve obezbijedio da im ne fali ni njima ni djeci dok su živi. Današnje vođe su puno sličnije Karađorđevićima, nego Titi. Pošteni vrijedni i radišni. Gdje god odu, obasipaju ih poklonima, a njima nezgodno, pa neće nigdje ni da idu. Što rekla jedna naša predsjednička udovica : "Voljela bih da su sva djeca sposobna kao moji unuci". ????? Šta je ovo ljudi? Kolektivno ludilo !
te pickice Karađorđevići pobjegulje ostavili svoj narod na klanje i u nestanak sad nesto traze ..........treba im zapaliti palatu sto su je uzeli a njih protjerati ....fuj
Tito, nije nam bilo lijepo u Jugi. Al zato sad imamo banana. Banana imamo. Dobre su banane.
Lažu Srbi, hoce sve sebi, pa da smire strasti oko toga, kao nije Titovo :$
Ne bi ti bio u koži jado jadni :$
Ma bio lud covjek,pod njegovom ,,diktaturom'izgradise se skole, bolnice,pruge, putevi, fabrike. Trebao je ranije umrjeti da bi ovi danasnji sto prije sve s*** i dali narodu dugoocekivanu slobodu.
bas mi je zao austrijanaca,francuza,ceha,madjara,italijana,njemaca,engleza sto nisu imali tita da im sagradi skole i bolnice....i tako oni danas jadnici nemaju ni pruga ni puteva i fabrika....
E hajmo sad ovako...Poslednji poznati vlasnik je bio Maršal,kako sad da dokazuju čije je i kako je stečeno.Karađorđevići bi restituciju,da jim se vrati sve,što je država kao uzela poslije 1945...e pa i ja bih,da restitucijom povratim imanje,što nam ga je srpski kralj uzeo,pa dao našim slugama...šta je bilo prije,koka ili jaje....A od 1941-45,taj sef je bio pod kontrolom reicha,tako da čisto sumnjam,da nisu odnjeli švabe,a 1941,dobro se je ponijelo put Londona....kARAĐORĐEVIĆI KAO I OBIČNO LAŽU...
Sve i jedna stvar iz tog sefa koja pripada kraljevskoj porodici ima pecat dinastije Karadjordjevic, tako da je tu stvar i vise nego jasna. A o ordenju pojedinih clanova dinastije mislim da je suvisno i pricati. Sto se tice zemlje tvojih predaka, ta zemlja je oduzeta zato sto je to bio ostatak feudalizma, s cim je Evropa raskrstila nekoliko vijekova prije nas. Cini mi se da je bilo krajnje vrijeme da i mi izadjemo iz ere feudalizma.
Dinastija Karađorđevića,za razliku od ostalih dinastija,potiče od švercera svinjama,odnosno Domuz-čobana,Karađorđa,što ga po naređenju kuma ubiše...sve što napisašte o nekom poštenom isplaćivanju,to stavite mačku o rep.Tako piše srpska istorija i njih istoričari....Svi srpski vođe iod 1804 su zlikovci,ali srpskoj istoriji su heroji...ne želim više polemike oko toga...u gruntovnici stoji...,,odlukom kraljevske vlade oduzima se....i daje...Jovano Jovanoviću....ako je to kupoprodaja,onda ja mogu,da jutros počnem prodavati avtomobile sa nekog od parkinga u gradovima širom BiH...samo što nemaju ključeva i dokumenata....ma daaaaaj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..."diktator" je s obrazom čuvao i sačuvao imovinu dinastije koju je zbog izdaje razvlastio...Maršal i Gospodin...sad će aca gica da se nakalemi sve u 16...
sve komunjare nabijem na kurac i najebem im se majke
...j­ebač? :)
ma nervira me kad pocnu dizati titu u nebesa a rodjeni '94
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA ŠTA JADNA MI MAJKA !!!
Antić je krljevski namjesnik i za BiH. Inače poznati četnik i hohštapler. Od svega što uradi Karađ. uzima lavovski dio.
Tito da vidis sta nam uradise ...
A koliko su ovi hohstapleri nakrali za 20 godina "demokracije"? Popljackali su sve sto se gradilo prethodnih 45.
O cemu pricamo koje su ovo gluposti,pa sve poklone je Tito dobio kao drzavnik prilikom posjeta tim drzavama. Kakvi Karadzorzdevici, posto su sve opuhali i prodali i potrosili, ovo im je kao najbolje rijesenje smijesno i presmijesno.