Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba da bude oslobođen. što je sporno u pozdravu 'za dom spremni'. to što su ga koristile ustaše ne može biti argument zabrane korištenja tog pozdrava. četnici su se pozdravljali sa pomoz' bog, vehabije sa tekbir alah vegber, znači li to da bi i te pozdrave trebalo ukinuti. ispravna odluka suda.
Slažem se,to što su neki zloupotrijebili neke stvari neznači da to treba zabranit
vlado111 Da samo sto su pri usklicima desili presudjeni ratni zlocini, etnicko ciscenje, terorizam, a ovi sto su vikali Allahuekber nisu pocinili niti presudjeni za bilo kakve ratne zlocine. Prema tome, to su kruske i jabuke. Lijep pokusaj izjednacavanja zrtve i zlocinca, ali nece moci ove noci.
I ja sam za dom spreman... za BiH... pustite vise proslost..ona ne smije da krade nas rjecnik
Rece HAG u slucaju Seselj da uzvikivanje bilo kakvih parola...nije krivicno djelo. Eto vam sad ! Bez duplih arsina molim! Sta je Thompson u poredjenju sa Seseljom?
Nemojte tako, čovjek je biznismen. Zaradio para i para na PTSP-ovcima i nacionalistima. Baš kao i vođe BiH :) ...kakav narod takva vlast, slika društva
produzena ruka uzp vnago...
Toliko je frajer popularan da moze samo odrzavat koncerte po seoskokamenjarskim zabitima.Nema zemlje gdje nema zabrane. Ja ne znam je li ikad i jedan pjevac bio na sudu zbog nekih spornih rjeci il stihova,samo iz tora nebeskog naroda
Kako onda pjeva u liberalnoj Njemačkoj?
@ivii al u qurcu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čuj, treba ga osuditi samo zato što je spreman za svoj dom. Ne kužim.
Ima izvedba pjesme Jasenovac i Gradiška Stara koju pjeva lično Thompson.
to nije on
Nije to ništa. Ovaj je pjevao i onu "u Čapljini klaonica bila, mnogo Srba Neretva odnila".
Daj dokaz,link na video
Daj dokaz,link na video
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MESSI OBJASNIO ZAŠTO JE UTAKMICA PROTIV IZRAELA OTKAZANA: “Ne možemo igrati protiv onih koji ubijaju nedužnu djecu“...smrt fašistima svih boja i nacija tako i uzepeovcima.
mesi popio pa baljezga
ustaska država još jednom pokazuje da je prava ideološka nasljednica zločinačke NDH
trebao vas je Tito sve pobiti u Blajburgu. Imali ste srece. Ja ne bih nijednog ostavio
ne mogu da vjerujm, u onakvoj drzavi s europskim vrijednostima
Ustaška posla.