Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrositi 3-4 sata za procesuiranje radi kazne od 500kn - meni je to neshvatljivo. a italijanske (a i nelegalne hrvatske) ribarice za to vrijeme prave ulove od 100000kn.
a mora, ali je totalna glupost. prvo, 90% turista nema dozvolu. drugo, ta regulacija nema ama bas nikakve veze sa odrzavanjem ribljeg fonda, kao sto je slucaj u rijekama i jezerima, jer rekreacioni ribici na moru imaju zanemarljiv (citaj nikakav) uticaj na riblji fond. jadran je izlovljen, zbog komercijalnog ribarstva. ali eto, prioritet je ganjati obicne ljude koji se suncaju u gumenjaku i zabace udicu.
jarane dozvola se mora imati bilo dijete ili baba kako na rijeci jezeru tako i na moru
bezveze. tipicni balkanski formalizam. striktno govoreci, i vase dijete koje lovi ribu sa mola mora imati ovu dozvolu.