Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva cekam sledecu pavadu ponosa, kad Seki povede svoje junake na pedeve, koja ce to kvkanija da bude. Kad udavi junak na junaka, pa kad pocnu da sijevaju pendveci, guzice, kokavde, gace i ostalo, ima da govi sve do Kavlobaga :-))))
Nije nam veko bvat Vojo kako su nam geneval Vatko i pvedsjednik Vadovan. Kad će njih pustit???
Na koljena srbi nek vas guzi jer mu rašo nije dao kad je vidio kako se vaš đeneral sratko usro nakon seksualne afere sa vojom a onaj Hadzic dobio srcani udar kad mu je seselj stavio karu dakle nastavi prozivat vlahe da mu namjestaju bulju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogao bi Seselj malo posjetiti, kako kaze svpsko pvimovje i svpski gvad Split, ako smije, pa da ga objese za prvu banderu. Tipicna cosava kukavica koja se nikada u zivotu nije potukla, pa mu samo preostaje da prijeti i provocira, ne kaze se dzaba: pas koji laje ne ujeda. Slikao se tako ponosno Seselj sa kokardom, cetnickom uniformom i puskom u Vukovaru, nakon sto su unistili taj grad, a hrvatsko stanovnistvo pobili i protjerali, a kada je doslo vrijeme naplate dugova '95., kada su ih Hrvati (koje on kolje kasikom za cipele i rjesava sa 20 cetnika) razbili ko kante i kad su bjezali ko muhe bez glave, gdje je onda bio ovaj cosavi srpski junak, da prica viceve o Hrvatima i da se bori za svoj narod i udje u istoriju kao pravi srpski heroj? E tada nije bio na ratistu, jer je pichka kao sto smo vec ranije utvrdili, kao i Karadzic i zna samo pucati po golorukom civilnom stanovnistvu, jer se jedino tako moze osjecati kao pravo musko.
pustila ga eu da napravi haos u smrdiji pa da ih onda srede ko u ukrajini jadni cetnici misle eu na njihovoj strani
sesekj dolazi na vlast u srbiju dok mu brada naraste da oslobodi nebeski narod!
Sad znam sto su ameri trazili da se sudi u USA ovim nacistima....kako bi to glatko u Texasu islo kao po loju
Klix.BA
biće cirkusa u srbiji ,ali biće i parade kad bude dolazio na pale i lukavicu a doći će
Kakav Hag,obicno sranje od suda...
Sodoma i Gomora. Zagreb i Beograd.
Iako je ratohuskacki govnasti agitator koji mi se gadi sumljam da je on licno vodio formacije ili ubijao. Medjutim poznato je da je vrbovao dobrovoljce za formacije i organizirao sve to. Valjda je i to zlocin ili? Proklet bio zajedno sa ostalim olosom iz 90ih u cijeloj Jugosalvije
Živ se raspadao da Bog da. Da budeš primjer i opomena drugima ja rabb. Uskoro da čujemo lijepe vijesti kao onaj Šarov što je živ skapavao, pa ni smrti ni života.
I jos jedan u nizu dokaz da su svi srbi bolesni i pate jadan i bijedan narod valjda ce jednog bosanac shvatit da mu srbin nikad ne zeli dobro kad mu god padne prilika da kolje klace NE VJERUJTE IM NIKAD svi su oni seselj
Gdje vam nestadoše komentari o silnim zločinima ? Sva nato mašinerija milioni dolara dati za lažne svjedoke nisu mogli dokazati ništa . Da ne bi bilo problema predlažem braći sa druge strane drine da i vučića i šešelja vrate kući u bih e to bi tek bio dernek ...
Jesi li ti stvarno uvjeren da nije kriv za pokolje? Al ono sstvarno bez politike i da li misliš da kad umre neće odgovarati za tolike nevine žrtve? Sad i kad bi mu dali bilo kakvu kaznu ne može platiti sve što je napravio.
Dobrica Ćosić: Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.
http://www.pouke.org/forum/topic/26935-istori%C4%8Dar-salih-selimovi%C4%87-bo%C5%A1njaci-su-poreklom-srbi/
muslimam sam, al za ideologiju ne mozete suditi nikome. da je makar koji nas politicar ovakav
ti si prvo glup pa onda možda musliman. zloj ideologiji koja za poslijedice ima na desetine hiljada mrtvi, silovani, raseljenih itekako se može suditi. nedo bog da mi imamo ovakvog monstruma u ljudskom obliku kao političara.
Evo sad usporedbe Srbi ne daju svog vojvodu i to dokazuju bez obzira na optužbe,naši su isporučili generala Mehmeda Alagića u pidjami a kad se vratio spakovali mu krivične prijave i ubili ga otrovom.Niko nama nije kriv što nemamo karaktera.Oni ne odustaju od Velike Srbije dok mi ne odustajemo od izdaje svojih ljudi.
ista smo govna al nek svak mete svoja govna nema ništa bez samokritike.Prljavi šovinisti su rak i nema napretka dok oni rovare.
Šta imaju presuđivati kad je nevin čovjek. Drugo je to što su poturice zatucane pa ne mogu istinu da priznaju. Pozzzz
Nevin ko tvoja seka sa stpske petlje!