Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna bosancima a ne bosnjacima!
ZIVIO GOSPODIN PREDSJEDNIK BORIS TADIC @PIPO PIPO MOGA DO KRAJA ZIVOTA SVOGA, SA JEZIKOM
Cek jos malce dolazi velika i generalna tuzba protiv genocidne srbije,dosta ste se izvlacili tvorovi krvavih ruku i lica,vidjet cete ko ste i sta ste!Obicne fasisticke ubice opasne za normalne ljude. Nista dobili presudu do sada zato se tako dicis jadnice,nije nikom do zore trajalo pa nece ni tbi ni tvojoj fasistickoj cetnickoj bratiji! Bosna i Hercegovian jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
Jos svaki dan pronalazi Bosna i Hercegovina masovne grobnice po genocidnoj tvorevini rs,hej pa jadnice jesil svjestan toga,nisi nisi da jesi sam bi trazio da genocidna tvtorevina rs bude zauvijek izbrisana na svkom papiru srama,pokrij se svojim sramom jadnice! A sto dalje prste od nase drzave,gori si od milosevica! BOSNA4EVER!
Gdje je Mladić?
Ko je dozvolio ovom obrijanom fasisti da se mijesa u unutrasnju politiku Bosne i Hercegovine?USTAV i samo to! BOSNA4EVER!
haha faktor stabilnosti hahahaha, sve su cijevi na Balkanu okrenute prema vama faktorima,traktorima i cekaju da vas nagaze po sitnom krezavom zubu svi su zapeti i cekaju \'vas \"
evo pijem kaficu sa tadicem u njegovoj kancelariji i pravim plan za novo klanje bosnjaka.
Gdje je Mladic?
Ko je tebe sta pitao?!
\"Uspeli smo proteklih godina da Srbiju predstavimo kao zemlju koja reševa probleme, a ne koja je sama po sebi problem\". imali smo prilike vidjeti kako Srbija \"resava probleme\"... sacuvaj nas boze takvih \"resenja\"
Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.”
Kretenu drzi se svog ciganluka i gledaj svoja posla !! BiH se treba izolirati od Smrdije u svakom mogucem pogledu.
Gdje moze zlocinacki i genocidni narod, biti \"faktor stabilnosti\"? hehe i oni bi izigravali neki \"faktor\".......
hos nam ga i podudlati