Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad, čemer i hipokrizija.
HDZ će opet formirati vladajuću koaliciju koja skreće udesno. Što se tiče Milanovića ne vidim mu konkurenta
Najveci problem balkanskih drzava je mala izlaznost i nezainteresiranost naroda da stane u kraj lopovluku i korupciji. Tu stranacka masinerija odradi veliki poso jer kad pola gradana ne glasa onda je glas stranacke manjine puno jaci. Takoder vladama odgovara da mladi iseljavaju jer to je onaj sloj drustva koji je nezadovoljan politikom a nisu clanovi neke stranke da se probiju u drustvu, to znaci da opozicija sama napusta drzavu.
Hrvatska sve više lići na Mađarsku ,kao da nikad nije bila u YU ,okrenula je leđa Bosni ,glumi dobrotvora a gora od Srbije ,zabija nož u leđa , a zna i sama da joj je bez BiH opstanak upitan.Jer nam uzimaju školovanu djecu .Prodavajući fazon da su veći katolici od PAPE.
Hrvatska nema veze s Mađarskom.
Hrvatska nema oporme sve je to kamilica za HDZ nažalost
Antihr oporba ne moze srusiti isto tako antihr hdz. Jedini tko bi mogao poslati hdz na smetliste povijesti je dr zoky ali on, na zalost, ne zeli preuzet odgovornost- ne zeli ic na parlamentarne nego na predsjednicke izbore koje ce mozda cak dobiti i u prvom krugu koliko je jak. Mozda on to sad ne shvaca, ali propusta ozbiljnu sansu da se upise u uzak krug hrvatskih velikana kojih nije bilo vise od 4-5 od doba bana jelacica do danas.
Nemojte dirati naseg Bosancerosa iz Livna Milanovica. On voli svoju dragu domovinu BiH.
Hrvatska nema ni jednu konzervativnu a kamoli liberalnu stranku, sto znaci bilo ko da pobjedi klasicni usttasluk i nacizam je kod njih prisutan. Bez toga njihova svjest misli da nemoze drzava funkcionisati ako nisi ultradesno odnosno rasista nacista pa i fasiista.
Ja budale
Koju imate liberalnu stranku???
Kresimir Macan je HDZ-ov i Plenkovicev trbuhozborac cija firma unosno posluje sa drzvom. On vam nije bas relevantan sagovornik
Hdz ce pobjediti u svim zupanijama osim u Istri i Primorsko goranskoj
Milanovic sigurno pobjeduje na predsjednickim izborima, Plenkovicev HDZ gubi parlamentarne i dobija europske izbore.
Kontinuitet njihove hegemonističke politike prema BiH ostaje, ma ko god bio na vlasti. Ne računajući vrijeme Stjepana Mesića.