Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi Kosovo i BiH trebali podnijeti zajednicku tuzbu protiv pravosudza srbije za ugrozavanje prava na slobodu i kretanje svojih visokopozicioniranih zasluznih gradzana i traziti enormnu odstetu.Ljudi koji su pravosnazno oslobodzeni svih optuzbi od strane najveceg suda na planeti dolaze u situaciju da im pravo na slobodan zivot uskracuje jedna genocidna pravosudna institucija kao ova od Srbije
Do ponedjeljka ce dobit i pasos i au revoir France
odgovor za :@munjaaa neko treba da raspise potjernice interpola
Istinski heroj a ne zlocinac.
hakala, ostavi ramusa jebotimajkusvooojuuuuu
nema veze...uhapsit cemo ga opet kad bude bio u nekoj drugoj drzavi...kako njega tako i jos 2 500 siptara za kojima je raspisana potjernica....
Albanci ocitali vucicu lekciju kako se lobira aaahahahaha
vako su i naseru pokuśali..
Sta je ovo, srbima lete pljuske sa svih strana, sad ste genocidasi gotovi nemoze vam pomoci ni pop ni hodza a doktori digli ruke od vas kazu hebes budale nejma im pomoci.
Lete pleske kao balincad devedesetih koja jos kmezi za 9 januar.
@Eukaliptus Traktorijada iz Hrvatske, a na traktorijadi ucestvovali Hrvatski pravoslavci. Leti leti i odleti drzava KOSOVO iz male srbije, aha sta cete sad sledeca je Vojvodina uz pratnju Sandzaka, eto imate priliku da vam se ispuni zelja za beogradskim pasalukom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vucicu kako si dozvolio ovo ma mora da je neka belosvetska urota protiv nebeskog naroda opet na djelu hahahahaha
@Slovenac.Śto da neko odgovara zato?Srbi prodali imanja i otiśli,sad vide u kojim su jadu i pare potrośili,sad protjerani?😂😂😂
Bravo. Smao svrsavajte po Chetama. Prvo zabrana Svetom Thomi (Panteliji) Chetnickom u srce Sprdije pa sad i ovo. Aljbanci znaju zanat a stele u Kongresu im nisu strane.
Dezinformacija! Nije oslobodjen, nego pusten iz pritvora uz kauciju (narko dolari), do donosenja odluke o ekstradiciji (pozitivne ili negativne)
To je gotovo moj sveti Žarko. Čim je pušte on nije kriv. Opet su vas sje..bali kao i obično. Oteli vam srce, dronirali, otjerali, oteli i sad i ovo. Još ćete im se i izvinjavat za 50 godina zapamti šta ti kažem.
Anadolski bastardi na aparatima..
Opet primitive balije citaju samo naslov. Liku je oduzet pasos sto znaci da ne moze da mrdne iz Fr. Plus sto se mora redovno javljati policiji.
Zdravo
@SANTO Srbe su otjerale granate sa okolnih planina Sarajeva i nek odgovaraju i treba da odgovaraju . Sto se tice Haradinaja i bilo koga ko je kriv ako je kriv nek odgovara bez obzira koje je nacionalnosti.
RAMUS VELIKI BORAC OSLOBODIO KOSOVO OD CETNIKA DJIKANA NARAVNO DA JE OSLOBODJEN UCK JE OSLOBODILACKA VOJSKA A NE GENOCIDNA KAO KOD CETNIKA ------ZIVIO UCK