Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada si naredio napad na Ahmiće u kojem ste ubili 120 civila, pola od toga žene i djeca- da li te je i tada "pomilovao" gospodin, jbem ti mater poremećenu paranoidnu!
Čuj ugledao svjetlost koja nije bila sa ovog svijeta.Al je ovaj bio u nekom delirijumu.Pa zar ga nije samog Boga strah.Šta priča ova luda.Umjesto da kaže da je tražio oprost ta zlo koje je učinio,on priča kao da ga je Bog još i nagradio.Ma sram vas bilo da pišete o ovakvim zločincima.
@kardelj71 Puko kreten kao i većina krvnika kad se preispita u samici.
Ovaj tippt je bolestan.
Isprlja Vam Zagreb
Ustaše teroristi sjeme vam se zatrlo!!
A jelte,a jeste li i deda mraza spoznali???
Jel mu se praljak na pauzi javio?? :)
Čovjek pod čijim je zapovjedništvom obranjeno cijelo područje Središnje Bosne ! GENERALE ČEKAMO ZAPOVIJED !
Nije problem sto zlocinac baljezga, problem je da ima toliko mladezi koja ga slusa sto ujedno znaci slijedi njegov lik clana UZP-a odnosno ndh politike, jad i cemer.
Odjutros je neki administrator zadužen za Hamu.
koji su to bolesnici ... i jos odu medju mladez da sire svoje pogane ideologije
Bravo za studenre. Nisu oni zatucani i nepismeni!!
Ubijanje djece i tromjesečnih beba kao "europska vijednost" i u "duhu kršćanstva".
Vjera, kao i svaka druga pozitivna filozofija, teži skladu među ljudima. Na žalost, propovijedaju je ljudi čiji su ciljevi puno sebičniji, političniji i izvitopereniji od osnovnog nauma vjere u Boga.
@Galina Ma puko ba u samici...Čuj nezemaljska svjetlost...Njemu???Puko....
Da smo normalan narod do rata nebi ni doslo a sad svako ima svoju istinu a ona je da smo svi krivi jer zrtve su pale na sve tri strane i nijedna ne umanjuje neciju patnju od druge..citam komentare na portalu samo psovke i vulgarnost..
Serete bez veze a 90% vas zna da Kordić nema veze sa zločinima. S druge strane, za klanja Hrvata u dolini Neretve, centralnoj Bosni, maltretiranje po Sarajevu i na još stotine mjesta, nikad nitko od vođa tzv armije BiH (čitaj muslimanske armije) nije niti će biti osuđen.
@ivnovak Rasim Delić koji je zarobljen u maju 1995. u JNA na Trebeviću (i sigurno je šišnuo kojih 100-tinjak granata na Sarajevo) vam je heroj isto kao i Sandžaklija i UDBA-š Sefer Halilović koji je inscenirao napad granatom na "svoj" stan (ni manje ni više na Ciglanama). No sve se vraća sve se plaća - potjerali ste Hrvate iz Sarajeva a dobili ste Sandžaklije. Neka vam je sa srećom (trebat će vam).
Zagreb je danas jedna opična hercegovačka prćija, naguralo ih se ko sandžaklija u Sarajevo, ko banjalučana u Beograd...umjesto da prizna zlodjela za koja je odgovoran, on drži tribine o ukazanju. Pa ko ne bi puko kad bi naredio ubijanje i vidio šta je napravio poslije. Svaka čast studentima iz Zagreba za borbu protiv današnjih nacista
@bespilotni FYI - Za razliku od "sadašnjih nacista", u "nekadašnjim nacistima - Ustašama" u BiH, bilo je 70% Muslimana (pročitaj "Handžar divizija") a ulazak Njemačke vojske u Sarajevo 41. propraćen je Baščaršijom okićenom u "svastike" (mogu poslati slike).