Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapad ❤️ i prekrasni zalasci
Mračnjaštvo se širi klixom, mračnjaštvo by Ines Malenica.
The main research interests of Dr. Ines Malenica Ambor are the adaptive tumor immunology of CD8 T cell and the crosstalk with the tumor microenvironment.
Strahota, ne šaljite nam vamo.
napeto stanje na lokaciji podvožnjak-buća potok,ko li će se sljedeći zaglavit pa ga onda ko biva moraju spašavati
Jel sad Rovinj dođe u Hrvatskoj ili u Sloveniji ?
Dosadna fora
Kako je krenulo valja se ukopavati,praviti skloništa kao da je ratno stanje
Uzmi booster i maske Za toga si
Yebbesh ti ove znakove apokalipse kad nema razvrata!🤔
Zelio bih ti razvrat, ima njega nego nisi na pravom mjestu
Razmislite malo, sve europske katoličke države su u Europskoj uniji i Schengenu (Irska je u Schengenu s UK). Švicarska i mikro države poput Andore, San Marina su povezane s EU posebnim sporazumima...
De ti meni objasni kakve veze imaju nevrijeme i ovo što si naveo. Zahvaljujem.
Nevrijeme, oluje nazovi kako hoces mogu da shvatim i desava se ali ne sjecam se da je ikada bilo ovoliko udara gromova. Nedavno kad je bila neka kisa to je grmilo Boze sacuvaj nikad da prestane.
Zapad je sve ono što je u Schengenu. Zna se kakve su granice uvijek bile, sve do 1918. i kakve su danas. Hrvatska i Slovenija zapad, ostali istok. Dovoljno je pogledati trenutnu situaciju: HR i SLO su u EU, Schengenu, eurozoni, ne trebaju vize za ostale zapadne države poput Britanije, SAD, Kanade itd. A vi se slobodno tješite da je Hrvatska kao vi, samo zbog zajedničkog jezika. Jožek iz Zagorja ima 100 puta više veze s Jožekom iz Slovenije, ili Manuel iz Istre s Manuelom iz Italije.
Manuel iz Istre i Manuel iz Italije su zemljaci jer Istra je Italija. Mada sumnjam da ima neko s tim imenom tamo
Eto belaja i u Bosnu