Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombardovanje i riječ narod ne idu nikako skupa sa bilo koje strane kada gledaš.
Zašto ste onda bombardovali 70% civilnih ciljeva?
@NUSKNVP. Zasto je Vucic pucao po civilima Sarajeva, a sada je vas predsjednik ?
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Jens im je trebao ovu poruku procitati na srpskom jeziku, koji odlicno govori, a ne samo na engelskom.
Prekasno i premalo. Svi stranci, koji su u BiH bili od aprila 1992. god. i koji su se kretali u bijelim odijelima i glumili da su clanovi i posmatracke misije UN-a bili su vojna lica. Svi oni su se zapravo bavili spijunskim radom za NATO. Prema tome, sefovi NATO znali su od pocetka sta se dogadja u BiH.
Sto su trazili to su i dobili, nazalost. Taj narod da nije podrzavao to sto vlast cini drugom narodu digao bi se protiv vlasti i njihovih zlocina i dokazao da se zlocini ne cine u njihovo ime. Ali ne, oni su podrzavali i podrzavaju sve svoje zlocince i pravdaju njihove zlocine. I nacisti oplakuju svoje zrtve pa nikog nije briga. Tako i sad.
Pa kome se ti pravdas mlakonja. Jesu li trebali uci i u Sarajevo pa poklati narod ko sto su usli viegrad focu srebrenicu i ostale gradove. Dok im je bila jugoslovenska armija pod guzovima pa su radili sta hoce ama tolikonauruzanje i bok te mazno. IZGUBISE RAT I SAD SVAKI NEUSPJEH SLAVE JA STOKE BOZE I UVJEK UGROZENI. KO OVI HRVATICI A OPUHASE NAM ZEMLJU VAKU LIJEPU
Te zlikovce treba svake godine 2x puta bombardovati, preventivno.
Tako je gospodine Stoltenberg. Nije bilo protiv naroda upereno jer oni nisu narod. Oni su stoka
Šta se pravdate srbuljama, porokali ste ih i ko im j.e.b.e mater
Dobro ne reko:Operacija postigla svoj cilj... mamu mu
Ne gospodine Stoltenberg,nego protiv žaba.
@ipak se okreće Protiv krvavog Milosevicevog rezima, koji je sa JNA naoruzanjem orgijao po Hrvatskoj , BiH, Kosovu od 1991 - 1999.
Ma hajde ba i da jest nije neka steta
Nece ni NATO vjecno.
@SonOfaGun Nece ni cetnici vjecno.
I ono sto je bombardovano bilo je i previse malo u odnosu sto su svrbi bombardovali i granatirali druge.Mozda jos nekoliko puta to ponovite pa bi djelimicno pravda zadovoljena bila
Allah kaznio pogan narod!