Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poznat po zlostavljanju zena, sto pokazuju i mnoge tuzbe, strucan za izivljavanje nad slabijim od sebe - dakle idealan za cetnika.
ovi govore za vosjku srbije a ne cetnike jeboga ti isto kad bi srbi poredili vas srpskohrvatske muslimane sa isis-ovcima ;))
hahahaah svaka čast za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
prvo pravilo stivene, koje moras znati sa srbima: cak I kada si porazen, ti si pobjednik xD
Stavljati ovog holivudskog glumca u istu recenicu sa Ljubomirom Vračarevićem je sramota. Sve sto ste procitali je novinarsko naklapanje. Sem da je raspisan konkurs, nista drugo nije tacno I sluzi za potpaljivanje majmuna.
Rimljani su imali taktiku "kornjace", Japanci "Sun - Tzu", Treci Rajh "Blitz krieg" a mundjosi - Urlanje kao ratnu vestinu..Njima ne trebaju specijalci, njima trebaju zene da vicu i halacu..
Vidim poturad se nesto sprdaju, a inace im je najjaca ratna taktika urlanje i mahanje sabljama ko u srednjem veku. Tejk bir ratnici :D
dobili su bozu vrecu sad da se malo izvade
Koji odron od glumca, koji odron od srpske vojne propagande, na koju ne treba nasjedati. Srbi su majstori politikantstva, kojeg nesretni amerikanac nije ni svjestan i to da je već instrumentaliziran i ako o njegovom angažmanu nema još ništa konkretno.. Bitno je razumjeti da je srbijanska propagandna mašinerija u BiH aktivnija više nego ikad gotovo kao u Brozovo vrijeme kad se tzv SH jezik održavao po planovima i programima odobrenim u Beogradu sa akcentom na srpski jezik.
Sto vise citam ove komentare shvatam da je in biti nacionalista. Svaka cast.
Moram priznat ovo je vrlo dobar potez u svrhu novacenja...
šta su toliko impresionirani s ovim likom koji je glumio u drugorazrednim filmovima tipa Brži Od Metka, Jači Od Metka, Metak Ispred Metka
Jos im samo fali chuck norris i bruce lee.
njegovim filmovi služe tv-kućama za popunjavanje noćnog programa iza ponoći. danas se ratuje raketama, avionima, topništvom itd. borbe prsa u prsa su daleka prošlost, a sve da se i dogodi, imate pušku ili pištolj. nije valjda da će mu srpska vojska skupo plaćati to bezvezno mlataranje rukama.
'ARANE JA IMAM CRNE CARAPE, SMRDE 6 DAN
nemoj ih prati sve dok ne dobiješ 7 dan. :)))
@GebenSieMirKramp cuo sam da nase OS ARBIH traze samo ove sa 7 danom. Nema predaje
u slučaju, vojska Kosova biće obučavana od Chuck Norris-a
Stevan ponovo jase... a i klix sa njima.
Na šta spade kuća Petrovića...
Srpski specijalac ovako ratuje: Prvo tenkovi, haubice, PAM - ovi, PAT - ovi, PRAG - e itd. pobiju, izranjavaju i otjeraju neprijatelja i onda ide sprski specijalac na već prazan rov
@SabotageU upravo tako..i onda vise 7 dana na zici..kao kod nas na Zeljinom stadionu..cuveni niski specijalci...