Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Da vi samo gospodine znate kako je teško ovu primitivnu bandu držati na okupu\" reče Tito Ričardu Bartonu , odbi jedan teški dim i svoje cube(corona) i uzdahnu.Nego da mi predjemo na vedrije teme , čivas ili ekselencija ( specijalna rakija pravljena samo za njega )......šupci mali , jadni i bijedni , nikad vas veći čovjek nije predstavljao u svijetu ......i neće.
Govorim o tome da se sve lijepe rijeci o bivsoj Jugi svoda na besplatno ljetovanje, a ja sam osuden kao pripadnik mlade generacije zivjet u banana drzavi samo zato jer se nasi pretci nisu pomirli sa svojim grijesima neposredno nakon 2. Svj. rata. Nego su izigravali lazno bratstvo i jedinstvo, a onda kada vise nije moglo tako odlucili 50 godina poslije rascistit racune i bacit nas 100 godina unazad. Danas zivis u svijetu u kojem svojim zalaganjem i trudom postizes sto zelis, a ne daje ti to drzava koja se zaduzuje i zavrsi na inflaciji, jedino dobro sto je rat donio je oprost tih svih dugova.
vidi se da su besplatno isli po izgradjenom priobalju... a sad eto idemo i s osmijehom za 10 dana na moru ostavimo 3 plate za cetvoroclanu porodicu, kada se vratimo kuci naredna tri mjeseca gladujemo jer smo se od ica i pica \"razvalili\" na moru (ono lazemo sami sebe) mislim svaka cast tebi, izgleda da je neko od tvojih av av pa zavrsio na golom otoku tako da mi je jasna tvoja srdzba na ex rezim.
STO JE VISE KLEVETE I LAZI ,TITO NAM JE MILIJI I DRAZI!
IDE VOZ,IDE VOZ,IDE VOZ --- A POD NJIM JOSIP BROZZZZ !!!! Pa znamo da je sada tesko zivjeti sa znanjem da si zivjela sa jednim VELIKANOM i radila mu o glavi za sjerbski interes,koji nema osnovne ljudske vrijednosti da plati svoje penzionasane tajne agente ... Mogla bi vala napisati memoare npr. kako si se prcil.a sa Rankovicem i da ti je TITO odredio kucni pritvor dok ne napuses kino salu kurt.ona ...SMRT FASIZMU I RADIKALIZMU )))
koliko je drzavnika nbilo kod alije ..= 1 kod tita = 156 kod slobe = 0 kod franje = -1
zlocinac Broz je izbjegao pravdi a ovu babuskaru treba smjestiti na Goli Otok
Za Jasmin SA Usro si jasmin nije tacno jebiga pretjerao si ovo ti je za golog otoka. Za vrijeme Tita mogao si ici i u dzamiju i crkvu slavili su se i bajrami i bozici igralo se sviralo se za vrijeme vjerskih praznika. Svako je mogao da kaze koje ista je niko ama niko nije branijo. Samo sto je bilo ispravno nisi smijo dirati u politiku. Ali eto neko se nadje pa i tu uvuce sovenisticki nos. Nemojte zaboraviti Sutjesku Kozaru Neretvu Titovo uzice Drvar nije ljudski Netreba zaboraviti nikoga ko se borijo protiv nacizma i sovenizma. Zivjeli pravi JUNACI ovoga svijeta.
Eheheeej dodje cica na kolica kad tad. Ti obicna osobo si prva koja je posla da rasturi Jugoslaviju. UBILA si najboljeg Titovog saradnika Gsp. Dzemala Bijedica. ti si Titin neprijatelj. ti nemas ama nikakvog prava za Titovo nasledstvo. Cudime da nisi do sada izvrsila samoubistvo. Eto kad tad dodje pravda. Sudbina sve kazni. Zivijo Tito njegova djela i njegovi sinovi ako su na Tita nalik. jovanka posteni narod te nemoze prihvatiti ni u kakvo ljudsko bice. Puno patila u zivotu Amen Amin.
bolje je bilo ljudski ponekad i pricekati u redu za namjernice, ali biti sretan jer znas da je svima isto, nego danas gledas sponzoruse koje kupuju po 350 pari cipela, dok neduzni penzioneri ne izlaze iz kanti bezobrazluk je ovo danas i tome se mladi uce :(((
eto ti tvojih srbaaa k....
vazno je da su komnjunjarski bilmezi mogl besplatno ici na more, na to im se svodio zivot, zamisli koliko je to znacilo stanovnicima Jugoslavije koji su zivjeli na moru, lako bosanske brdzane morem potkupit :) Jedno je sigurno, niste znali za bolje pa vam nije ni nedostajalo, vrhunac srece bi bio kad bi dosao vas red pri kupnji osnovnih namirnica za zivot @tekst, tvoj komentar je hvale vrijedan, da su se povijesne cinjenice rijesavale odmah poslije drugog svjetskog rata danas mi ne bi imali problema, vazno da je tito sve gurnuo pod tepih i zabranio o tom govorit danasnji mladi su zrtve proslosti svojih predaka
heehheeh,napokon da te neko razumije. e vidis. zivi za sitnice,jer ti mozak nist dr.ni ne percepira
Jugosloven jednom - Jugosloven uvijek :))) mozete vi kombinovati slova i rijeci do besvjesti mozete ljude tjerati silom da ne budu juzni Slaveni - Jugosoveni mozete ljude uvjeravati da nisu juznoslovenski Evropljani ali oni to jesu svi su Slaveni i svi su iz juzne Evrope to je jednostavno kao gradivo za 1. razred osnovne skole
@teks heheh, bilmeze pa sad se prica, evo sad se spocitava svakom sta je radio. .i zato nam je dobro,vidis kakav prosperitet. .hahaha. ali ima jedna razlika sad vecina ljudi ne mrda guzicom nigdje, ni na more za vikend. jer se nema. .ali eto ti si pametan, pa molim da nas sviju naucis kapilastickom nacinu zivota. pa cemo svi biti ko ti. bilmezi