Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je uzp...za to postoji na 1000 dokaza...
i dokle ce sad lezat
HAG JE SRPSKI SUD. PROTIV BOŠNJAKA I HRVATA. POLITIČKI SUD KOJI NE SUDI ZA SVE ZLOČINE KOJE SU POČINILI SRBI NEGO SAMO ONO STO BAS MORA...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedini agresor na BiH je Republika Hrvatska. Dovidjenja i prijatno.
Srami se takozvana srbijo! Presudiše vam državu za UZP a još ste i genocidni narod, e jadni srbi, kukala vam majka.
Oni koji su zapoceli rat u Hrvatskoj, zatim u BiH, oni su oslobođeni UZP da bi oni koji su prvi stali u obranu BiH bili osuđeni za UZP!? Ye... te pravdo pokvarena!
Naslov je zbunjujuci jer govori o prvostepenoj presudi.Danas je donesena drugostepena presuda,koja presudjuje da je Srbija bila dio Udruzenog Zlocinackog Poduhvata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
To je samo da Srbiju amnestiraju od učešća pogan....
Kad pogledaš hem su Genocidan narod ,hem svoje glavešine isporučiše Hagu .Srbiju izbombardovaše i srušiše.Kosovo im uzeše mogu samo sa pasosem tamo.Guslari se hvale obaranjem jednog aviona i to im je sva furka.
Znaci samo za hrvatsku uzp a Sebija specijalizirala u Zagrebu a mala joj bila na moru 93
Suncokreti , recite Ircima da je IRA- uzp kako je i osuđena. Ili Baskima objasnite da je ETA zločinci za sto su osuđeni. Prosut ce vam zube na ulici pa cete ih kupiti
Sto znaci nije bilo agresije i zvanicno...
Sama presuda dovodi u vezu Srbiju i zlocine,nisu vise dobrovoljci nego jedinice pomognute srbijanskom policijom
A sada će (po dogovoru), Čudnovati Kljunaš priznati Kosovo.😊
Sramota
Rat se pocinje kada iza sebe imas neku silu. Srbima 90tih nikako nije odgovaralo da idu u rat jer nikog iza sebe nisu imali. U Hagu se sudilo narodu koji je protjeran sa svih prostora sem Srbije i Rsa. A kada se pogleda 100g u nazad od Prištinske lige, ucenja Jezuita i pokrstavanja u HR, NDH vidi se kontinuitet onih sto kukaju kako su tlaceni a u stvari sa Hagom svi zaoecatise svoje stogodisnje ciljeve. Sve u svemu pravde za skoro 30k ubijenih Srba i sloro 1mil protjeranih izgleda da nema.
....htjeli ste Karlovac-Karlobag-Virovitica i kmečiš za milion protjeranh.Balkan bi bolje mjesto življenje bio bez vas velikosrpskih ghovana.
Poslace odmah Bake delegaciju za Bg da se izvinu Vucicu. Za svaki slucaj.
Ovo je prvostepena presuda, moguća je žalba. U malenom postupku tužilaštvo se mora potruditi da dokaže UZP, koji je postojao na čelu sa Miloševićem i ovom dvojicom. Dokaza bezbroj.
A đenosajt?🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩🇸🇩
Politika