Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas je poznat kao Pi či ć. Sličnog li jezika :)
Dobro si, neki ga zovu i šu.čić, neki ku.čić
cuj bosnje, samo se zna saliti, nista drugo u zivotu ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prica se da je ovaj bulevar dojio tatu umjesto mame, a otac mu inace iz BiH pa zato visi po kliksu.Trazi jadan oca.😂😂
Sama činjenica da vam Bulevar zaokuplja toliku pažnju i da se toliko ložite na njega je da ima odredjeni kvalitet.
Hahahahahahahha genocidni baš nikada ne odustaju od zalinja pakšu svim mogućim diktaturama i pogancherima širom bijelog svijeta, sjećam se kad su se saginjali i zahvaljivali kinezima u nekoj vukohebini, koliko ih samo Kinezi ponižavaju, kakve budale hahahah
sta im radi lik
Agent 577
To kralju, sve te je razumio!
Kakav "rektalni" alpinista je ovaj lik. Pi Ć Ći - bas prikladno ime za picoustog (AV)
Klixe nisko si pao sa vijestima. Na srecu i veselje ovim sto jedan dan hvale Vucica a drugi dan ga ismijavaju. To samo pokazuje vasu neprofesionalnost i neozbiljnost komentatora kao i vas.
Ima budala raznih
...ko je jednom gledao 24 minuta sa Zoranom Kesicem jasno mu je da smo mi izmislili demokratiju za ove djik@ne.
Ovo je dupelizac doktorant
na nasem se kaze vau vau
U Srbiji imaju Zorana Kesića i Mićka, koji ismijavaju Vučića, Brnabićku i ekipu. Što se tiče Bakira, Komšića, Dodika, em što nema niko talentovan da ih ismijava, a materijala na pretek, em što ti niej do smijeha kad ih neko pomene, nego ti se plače.
Nek se smije Kesic nemamo nista protiv, a Vucic nek samo nastavi da gradi autoputeve, pruge itd.
...Alija je mogao u toku rata pocistiti politicke konkurente i neistomisljenike i zavesti diktaturu slicnu kao sto to danas provodi Dodik u RS ili Vucic u Srbiji...nije to uradio jer je istinski demokrata...medjutim,oni kojima je omogucio sva prava zagarantovana u jednom demokratskom drustvu danas ga pljuju i govore kako je on htio nekakvu dzamahiriju i slicno...posebno se to odnosi na "drugove" koji su nekada svoje neistomisljenike slali na robiju ili jos gore,cinili da ih pojede mrak.
🤣🤣🤣🤣🤣 Kravlje ludilo. Koji je k...c ovim srbima,sve neke budale,ubice,lopovi
Kineski jezik je jezik buducnosti. Kinezi tehnologijom i robom osvajaju svijet a ne oruzjem.
Ovo je jedina veća komedija od naših budala.
A dali zna ovaj sta na nasem znaci "kebara" 😇😁🤗😆😆😆