Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba nama i ARES i ZEUS i svi ostali grči bogovi kao akcije u Bosni da se bar malo počisti.
Covjek fino objasniuo a i kod nas je isto Policija ih uhapsi i smesti u pritvor. Istrazni sudija ih pusti da se brane sa slobode. Sudjenje se zakaze za 2-3 godine, dotle neka krivicna djela i zastare. Sudjenje traje 10 godina, pa i ostala krivicna djela iz optuznice zastare. Za krivicna djela koja ne zastare sud ih osudi na smjesne kazne. Posto nema mesta u zatvorima, dobiju nanogicu i sjede kod kuce. Apelacioni sud ih oslobodi i nanogice.
Tako je. A kako lijepo zvuči cifra od 360 osoba, znaju samo glasači SNS-a, koji će popušiti ovu priču kao i svako drugu.
za ovakve koji djecu muce i siluju treba ubiti na mrtvo.
Sipa nek sprovede akciju Manitu..
Da hoce ovako i kod nas da precesljaju citavu BIH od vrha do dna.
Ih prosle su devedesete da su glavni kriminalci po ulicama, sada su glavni po kancelarijama
sve je to sitno, glavni i dalje vani...ovo cisto za javnost malo ...od 360 pusteno 330
Sve to treba u red staviti i metak u celo po kratkom postupku.Vecina njih ce izaci odmah ili ce dobiti malu kaznu i za pola izaci.Isto kao i kod nas.Lopovsko sudstvo i tuzilastvo.
Mladi Nebojša iz Beograda is on the fire!
mladi Nebojsa ogrezao u kriminalu
kod nas za 25 godina nije toliko uhapseno kriminalaca
U srbiji POLICIJA na latinici, kod naših đikana na čirilici. Kod nas u nekoj državnoj ustanovi gdje su zajedničke institucije, kada bi neko od srba akt otkucao na latinici, mislim da bi bio najveći neprijatelj, izdajnik srpskog naroda itd.
@dindon32 Ćirilica!
bar kod njih policija nesto i radi a ovi nasi ublehasi totalno nezaintresovani i nesposobni, ko zna sta se kod nas desava...
ovo je ciscenje pred evropu
Srbija u EU ahhhaaa
Dajte nam mali tu policiju posudite. Da bar malo ociste buca potok i alipasino. Od dilera. Nemoze se proc ulicom od njih.
potpisujem za alipasino, policija se samo voza mrsko im kaznu za nepropisno parkiranje zakacit kamoli sta drugo...
@mco a i sistem je u kurcu, moraju 20 minuta popunjavati 5 papira što se neko jebeno loše parkirao.
rasturate droogu tu pred moojim noosom pa ja sam sooookiran