Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska ovim hrabrim ljudima. Cesto se zanesem i napisem nesto o nasim komsijama ali treba znati da ima i ovakvih ljudi. Nisu svi isti, ali je velika vecina ista
Dzaba stotine zahtjeva medju milionima divljaka
@goUser779, a sta mislis o zlocincu Dudakovicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko podrzava Mladica nek krepa
Amin 🤲
nikadrob@ general Atif Dudaković s Armijom BiH nije opkoljavao niti jedan grad u Srbiji pa ni Banja Luku, Doboj, Prijedor, Zvornik već branio opstanak naroda i države Bosne i Hercegovine. A i u odbrani od divljaka je bio vrlo uspješan.
Nesto se desava
Dzaba kad vlast to podrzava
Dajte ba ljudi pa zaista zar vam treba sve ovo
Vrh Srbije to jest politika zakonski sprecava uklanjanje to znaci ogledalo prevarantskog rezima . Kao neka glumacka politika. Pokriva se demokratskim pokrivacom a kada se budi i otkriva pokazuje pravo lice.
Generali Armije BiH su ratni zlocinci. Molicu ban !
Nađe se i u Srbiji koje zrno žita u vreći kukolja.
Jedna, dvije ili tri kapi vode u otrovu ne čine isti bezopasnim i ljekovitim. Svi se mi dijelimo na ljude i neljude.
Sace Dodik dati izjavu da su to izdajnici 🤣
Kažu da je Ratko sada u zatvoru Ratkoslava hahahaa
Podrska svakom normalnom mozgu.
kakav crni masovni odaziv, grad 2 miliona a njih 250 se usprotivilo, daj ba nelaprdajte