Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijo, daj garancije i ovim ceteljima iz sumske, eto vam ih draga srca .
Bas iz "sumske"? Trebala si ubaciti jos neke inteligentne i duhovite termine kao sto su "agresori", "genocidasi", "srbocetnici". Tako su originalni, a nemamo priliku da ih cesto cujemo. Nema veze sto bi do sada dosadili i ljudima sa blagim stepenom retardacije. Ne odusataj od njih.
Velika Albanija se razvijaju 3x brže od srbijanaca, razmnožavaju 5x brže od srbijanaca, kažu da će za 25 godina Velika Albanija 2,5x preći srbijance u svemu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Vučiću pedevu
mogao je kako hoće ali ne i dokle hoće
Yebat mu mater, pusti govno nek istrune tamo. Potom ostatke bacit u septičku jamu i živim krečem prelit da ne smrdi više ...
svbsko-vlaska posla,nedaj te vlaskom nedzasetu iz cuze,ostavite ga do vijeka,neka truhne! Mi lazemo da bi smo obmanuli sebe, da utesimo drugoga; lazemo iz samilosti, lazemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lazemo zbog postenja. Lazemo zbog slobode. Laz je vid srpskog patriotizma i potvrda nase uro?ene inteligencije. Lazemo stvaralacki, mastovito, inventivno.? (Dobrica Cosic, Deobe) ?U ovoj zemlji svaka laz na kraju postaje istina.?
Sta je Sesko docek'o. Da mu Rasim garancije daje. Hahaha!
Šešelj dobio Rasima Ljajića na debelom crijevu
Previse ocekujemo od EU. Ne zaboravite da su na prostorima EU prije koju deceniju postojali logori i komore za masovno ubijanje . To je bilo mnogo blize nego sto nam se pokusava predstaviti kao daaavna istorija. I mi ocekujemo od njih nesto .
Mogu si predstaviti dostjanstveno oproštavanje kretena nakon puštanja: "Dluže poštovani sudija, hvala vam na lanijem puštanju. Sada mi za lastanak lepo popušite kulac." Dok je sudiji svejedno čime ga budala vrijeđa. Samo nek ga vode tamo na kraj Evrope. Nekakvim malim narodima koji dopuštaju da ih imbecil sa govornom manom mentalno zlostavlja u moždani anus.
Mrtvog ga isporucite, gvala lepo
Iskren da budem slušao sam i čitao neke izjave i opservacije ovog samoproglašenog četničkog vojvode. Kada ga slušate steknete utisak da se radi o jednom inteligentnom i lucidnom čovjeku i prilično dobrom pravniku. Šteta što ga je sudbina, ili bolje rečeno zasljepljenost nacionalizmom i pogrešnom fašističkom ideologijom odvela putem ratnih zločina, negiranja svega što je nesrpsko i na kraju do optuženičke klupe u Haagu. Da nije radikal, fašista i zločinac, mislim da bi bio odličan advokat ili sudija.
i poslije kukaju kako im je zagadzena zemlja..ostaviti ovo smece u europe neka njima smrdi...
Garantuju da će mu naći mjesto u zoološkom vrtu u kavezu između lame i orangutana
A da li će Šešelj pristati da ode kući pod njihovim uslovima?
I ja tako mislim. On zna da umire, ali je to znao i u junu i odbio.. Aj vidjećemo..:)
pvevise sam vise u ovom zatvovu hocu da idem u svbiju svome navodu ...hahhahaha
xlen, e crkni jadu bozji, jedan smrd manje
Stara kurava Evropa i njihova pravda.Jebem joj temelje.