Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast, nesto pozitivno da se desava na ovim nesretnim prostorima, sretno i podrska iz zaostale BiH...
legalize it
run from the cure... pogledajte film
Trebace vam kad vas obore za genocid.
Bosnjo. Mozes dobiti optuzbu za genocid samo ako tuzis samog sebe. Sramotote se bez razloga, s pokvarit cete I ono malo sanse da udjete u evropu.
Trava zaglupljuje i usporava rad mozga,onaj ko non stop je koristiti ima mentalne probleme u sklopu panični napada,trava je droga ko i svaka druga. okrenite se oko sebe i vidite kakve debilcine puše travu...
i da postaju labilne osobe
Koliko vidim nisi se susretao sa bolescu pa cak ni u svojoj okolini, zapocetak u tekstu pise ``u medicinske svrhe`` A iz iskustva ti mogu reci da otvraa apetit a bolesnom zdravlje na usta. Sklanja crne misli a bolesni se vecinom u stratu predaje. Sto se tice usporavanja i zaglupljivanja da kad je koristi neko ko ti za dop. pa kad zatupi skroz zbog drugih sranja onda mu je i trava fuj. Poz i zamoli Boga da bolest bude sto dalje od tebe!!!!
herbalife sekta
herbalife sekta
Ziku im faca.... hahaha
ziku ti glave debilu
@Senahid Halilovic! Ti si debil i to veliki!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kažu ubija stanice raka. Haj da vidimo izbija li i četnikluk iz insana.
Jao fukara....
Inicijativu podrzavam,