Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vakcina DA, ali sa 95% zaštitom, koje su skupe, a ne ove sa 75% i 5% smrtnosti od bolesti ili same vakcine. U zdravstvo treba ulagati. Svi zaposleni u F Bih plaćaju zdravstveno osiguranje decenijama i ne koriste ga do starosti. Taj silni novac nije otišao u razvoj i kvalitet nego jedino i iskljućivo u plaće, pa se onda raji poturaju muda pod bubrege, loše i nesigurne vakcine. Ljude vakcinisali protiv A gripe, vele došla B gripa za koju nema vakcina...hajd zdrao žurim.
Zena nije bila zdravstveni radnik i nije bila vakcinisana. Radila je u bolnici kao ne-medicinsko osoblje. Bila je razvodnik. Ispomoc pacijentima koje ne zahteva medicinsko obrzovanje.
JA SAM BILA A I KCERKA VAKCINISANE ,KCER PROSLA BEZZE JA NA APARATIMA ZA DISANJE /JEDVA OSTALA ZIVA/sto znaci vakcina nije garant
Kako je obolila ako je bila vakcinisana?
Nije bila vakcinisana, 94% obolelih nisu vakcinisani
@Varaga900 Svi zdravstveni radnici su vakcinisani. Moraju biti. Takvi i dobiju bolest.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi proveli vremena i vremena skolujuci se i razvijajuci vakcine kako bi istrijebili bolest i onda dodje neka pjevacica i kaze kako je to stetno i izaziva mnoge druge bolesti, a mi cemo, naravno, prije povjerovati nekoj pjevacici koja je svojim 'trudom' i 'radom' uspjela, nego skolovanim ljudima koji se, navodno, samo zele obogatiti sa tim vakcinama.
Možda ima štetnih sastojaka u vakcini, ali nije toliko bitna osoba koja primi vakcinu, već opasnost od bolesti te osobe, koja će se prenijeti na druge osobe.
@mew2 nije to do nje samo. Levati godinama vec odbijaju vakcinaciju, prije nego sto je ona ista izjavila. To obicno krene tako sto jedna neuka papanka ili baba krene pricu "od mog djevera, od njegove komsinice sestricnoj bilo nesto od vakcine" i tako s koljena na koljeno se zamlacuje i vazi o necemu o cemu se pojma nema. Jos prije 10-11 godina je bilo aktuelno to odbijanje vakcinacije od strane roditelha, danas se samo malo vise medijski prati
Karleusa je kriva..
Mogu nebeski srbi bez vakcine, sve intelektualci.