Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas možeš prije umrijet nego da država da punoljetnom gradjaninu 100 Eura
Sta vam je. Odakle ce dati, vidis da klosari od naroda traze, a Dodo zapeo za rezerve Centralne banke. Ako budemo cekali da nam oni pomgnu, pocrkat cemo. Nego pamet u glavu, blize nam se izbori!!!
Oni su sila za nas u svakom pogledu
Vrlo bitno a ovdje nije spomenuto. Sve tvrtke koje su otpustile vise od 10% radnike, nece moci racunat na pomoc drzave. Bilo im je receno da ne otpustaju radnike. Ako su otpustli nece dobit pomoc nikakvu.
Svaka cast. To je prava drzava.
Hej komsije, odvadite malo !?! Kad neko laze, pa pretjera, onda ga provale .
@SimpleRed Sta podvale Srbija ima para,Drzava je Drzava mora da ima para
https://m.youtube.com/watch?v=D5DhJS5hGWc Mali barata brojevima.
To je država. 5.000.000.000 eura??!! Šta reći, osim kapa dole majstore. Svaka čast.
Srbija je bogata...ona ina 5 milijardi eura... Kod nas te pare ima samo Babin mali iz Trezora.....NAŠ SULTAN BAKIR...LAŽNI CAR I SPASITELJ BH
Srbija je bogata...ona ina 5 milijardi eura... Kod nas te pare ima samo Babin mali iz strezora.....
Sramota me gdje živim... Naši laprdaju o nekim mjerama i navodnoj pomoći, a ja radim i još nisam dobio lični dohodak za februar. Narode, ne vjerujte ništa ovim našim srpsko-hrvatsko-bošnjačkim probisvjetima.
Tako Vam je to kad mislite o ekonomiji, ganjate investitore i prijatelje po Svijetu, kad nudite razne podsticaje investitorima, od Arapa, do Kineza, Rusa, Nijemaca i svih ostalih koji imaju i hoće da ulažu.Politika i političari služe za to, a mi se i dalje rugamo, podsmijavamo, pametujemo i gledamo šta rade oni drugi. Vučić je to davno shvatio i okrenuo se pametnim stvarima.
Mali i Veliki
Imali bi i mi 5 milijardi da nije umobolni Alija Hasanu Čengiću,Biserama Turković,psihički bolesnoj supruzi i sinu ostavio da upravljaju i sklanjaju pare za odbranu pa sad lijepo Hasan u izolaciji u Istanbulu ,Al Šidi trgovački centri,BBI banke i slične SDAovske umotvorine.
Kad bi oni imali toliko pitali bi posto je Kanada
Koja propaganda
u pm