Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato se u tvom birou krije najveci ratni zlocinac mladic!srbijo gora si od nacisticke njemacke,
POZDRAV BRANKICI I NJENIM VRIJEDNIM KOLEGAMA SA B92 . ONI TO UMIJU BORISE A I HOCE .
SINOC JE B92 POCEO EMITOVANJE NOVOG INSAJDERA : ( NE) MOC DRZAVE . http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=906&nav_id=396270 SARAJEVSKI RECENO DRAGI NAS BIVSI SUGRADJANINU : VALJAS VALTERA , BORISE .
korupciju treba istrijebit pa koja zemlja bila da bila
Ovaj sto je vise predsjednik sve vise i vise lupa. Cuj Srbija prednjaci u borbi protiv korupcije? Pricaj nam malo o MIskovic poslovima u Srbiji i povlastenom polozaju istog?
To jarane sve ces ti to srediti a kad ces Mladica bez vize za Holandiju opremiti. Digo si vojsku da pohapsis par dilera i sitnih kriminalaca. Mazi oci Evropi meni nemozes. Mojne tisra