Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
kaurin 24.12.2009. u 22:16 NESO POPUSI SVAKOM TURCINU NJEGOVU K U R C I N U I TO ONAKO KAKO SU TI PREDCI RADILI STOTINAMA GODINA .
Velika Srbija se uzdize u nebesa, kao Feniks. Skup predstavnika Srba iz R. Srpske, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Rumunije, Albanije, Makedonije i Mađarske, kod predsednika Srbije.
Nema sumnje radi se o androidu, koji periodicno ponavlja prethodno unesene informacije. Destroy mootherfucker!
Zbog toga, kako ti podržavaš integritet BiH, da Bog da ti se i Vojvodina, potom i Sandžak otcijepili...
@Pipo mucenice, prvo sam mislio da se sprdas sa komentarima, a sad vidim da si ozbiljno bolestan, svaki dan ostavljas na tonu komentara sto znaci da si i besposlen, a u njima sve isto, kao naucena pesmica u osnovnoj skoli. Tuzan si lik, obrati se nekom za pomoc dok nije prekasno, a mislim da jeste.
Zasto nebi ZAJEDNO historicari Bosnjani,Bugari,Makedonci,Albanci,Madjari,Hrvati,Crnogorci,Bugari,Vlasi SVI zajedno napisali jednu knjigu o svim ratnim zlocinima,genocidu i protjerivanju nesrbske populacije u Regiji koja traje vec sto-pedeset godina!ZASTO KOLEKTVNO nebi trazili da se nacisticka srbija optuzi i kazni za sve genocide i kradju teritorija i vracane sve krvolocno stecene teritorije? BiH4EVER!
Nacisti srbi za sto i trideset godina su ubili najmanje 2 000 000 civila u regiji a anjveci broj je Bosnjaka,a ima Hrvata,Madjara,Bugara,Makedo naca,Crnogoraca,Albanaca,Vla ha, zrtvi,znaci cijela Regija treba tuzit nacisticku srbiju za genocid! Najmanje 20 000 000 protjeranih Bosnjaka zivi sad po cijeloj zemamljskoj kugli,samo u Turskoj ih ima 8 000 000,napomjenut da je izmedju dva svjetska rata uz pomoc engleske srbiji englez istjero 500 000 Bosnjaka iz Sandzaka,nacisticke srbije i cijele regije.S Turskom je napravio dogovor da Bosnjaci moraju promjenit ime i postat Turci tak da im se IDENTITET brise!Trebali bi jAVNO svi ti Bosnjaci da traze da im se vrati njihov IZBRISANI identiete i ISTINA napokon izadje na vidjelo!Kak su englezi i francuzi u pozadini oduvjek cistili regiju od Bosnjaka na svak moguc nacin,masivnim ratnim zlocinima il peisiljenim iseljavnjem,bilo je izmedju dva svjetska rata i usezdesetim i sedamdesetim godinama u necistickoj srbiji,Kosovu,Sandzaku,Crnoj gori,
Nadam se da ce Hrvatima u Bosni a posebno u Hercegovini, sada biti mnogo jasnije s kime Covic i kompanija prave \"New Deal\", i zasto nema Hrvata u Posavini, Banja Luci, Brckom, Derventi i ostalim dijelovima okupirane Bosne od srpskih fasista. Znaci ako branis svoju zemlju od agresije, onda si pocinio ratni zlocin!
Ukinite vestacku tvorevinu BiH.
HA HA. Ukinite RS, pa ćemo vam vjerovati
ovako sve muje prebacim iz lijeve u desnu nogavicu hvala na razumijevanju
Zašto je ovaj j.e.b.e.n.i. naš narod proklet....pa sine nemoj zaboraviti nikad krvave rane i mrtve sva tri naroda,ali još malo pa 2010.!!!možeš oprostit i gurati napred,inače ćemo još 100.god. živeti u smrdljavim devedesetim.Da je standard ITA ne bi znali ni ko vam je predsednik ni premijer....a politika bi bila na zadnjem mestu...ebiga...
Srbija je bila i ostala uz rs......nedvosmisleno.....kljuc nestabilnosti za citav region.....koja se danas nije izvinila susjednim drzavama za zlo i zlocine koje je pocinila.....i dok god se ne okrenete sebi i neprestanete glumiti kljuc stabilnosti.....mi necemo moci normalno zivjeti kraj vas !!!!!!!
Ovaj nacista na slici licno cuva vec deset godina licno ratnog zlocinca krvolocnog mladica!Prije par dana bio je u SANU koja jos uvijek ima prijekat velike srbije i unistenje BiH-e! Ne vjeruj nista nacistickoj srbiji i nadaj se samo najgorem od kolektivne patoloske paranoje o amebskoj cistokrvnoj naciji krvolocnih srbskih ubica! Ne spavaj Bih-o,ovaj na slici ostri noz za unistenje BiH-e!DOBRO zpamtite sta vam pisem! BiH4EVER!