Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo za Srbiju prava rinaka, zao mi je al tako je
mi smo za ugandu karinna
Mi smo za Zimbabwe karina
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi normalni bosnjaci iz bih,za razliku od mladomuslimanskih extremista,trazimo sto blize veze sa srbijom,bescarinsku uniju i zajednicko trziste.
И мени тим да Срби пелцују,ма дај ни у сну.
И мени тим да Срби пелцују,ма дај ни у сну.
Rusi dostavljaju tekućinu vakcine ,a Srbija samo puni bočice i pakuje .To nije proizvodnja.
Rusi dostavljaju tekućinu vakcine ,a Srbija samo puni bočice i pakuje .To nije proizvodnja.
Nazalost, nas ce bas tom vakcinisati. Sve je vodilo ka tome. Srbija ce vakcinom za sterilizam uraditi ono sto nije uspjela u 200godisnjim ratovima.
Niste postojali do 1992-ge.
Jbo vakcine. Mi štancamo diplome ! Doktora nauka ko u priči.
Svaka čast na tome! Sad možemo očekivati da se konačno kupe vakcine za Bosnu i Hercegovinu. Samo regionalna saradnja može donijeti prosperitet svima.
ciganska posla, dajte ozbiljne novosti, pravite od ovog klixa lovački list.
Al' zato ćemo mi uskoro pokrenuti plantažno uzgoj hurmi na Poljinama! Ima svi da mole i plaču za šaku hurmi!
Odatle ce u BiH doci vakcine.
Svaka ti cast, A.V. Ima li ista od brace turaka ili arapa?
Srbijanski mediji objavlju da je do sada uvezemo pola milijuna lažnih cjepiva iz Brazila. Vjerovatno su ih podijelili Bošnjacima.
Odakle ti kalorije za ovakve gluposti... Pa nije '92.
Sretno.
Kod nas HDZ i SNSD rade da sve drzavno sruse, a takodje i SDA laze narod da su oni jedini zastitnici drzave, ustvari zastitnici su jedino svojih dzepova ali zaista to je istina. SDA se mora obracunati, brutalno i do kraja iskreno sa krminalcima u svojim redovima, da bi iz te zdrave matice krenuo neki zdravi razvoj. Nazalost nece se to desiti, ali ako ce biti bolje za buducnost naroda neka se raspadne
Kad bi se kod nas barem jedan politicar ovako ponasao ko vucic. Obeco - ispunio. Kod nas je obeco-ukro